Radyolog01 Oluşturma zamanı: Temmuz 4, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 4, 2011 Ses sistemi hoparlörler ve mp3 çalar varmı yok mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 cihan ali Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2011 Collection'da mp3 yok, Comfort'ta da yoktur. Hoparlör konusunu bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Radyolog01 Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2011 Ses sistemi hoparlörler ve mp3 çalar varmı yok mu ? orjinal kendi ses sistemi kaliteli ses veriyormu ? ve şimdiden başlamalıyım track cd yapmaya öyleyse Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 cihan ali Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2011 Aux girişi varsa, mp3 çalar da bağlayabilirsiniz. Comfort'u çok bilmiyorum ama Collection'da arkada da hoparlör var ve ayna yanlarında da adını bilmediğim(hoparlör değil galiba) ses sistemi elemanları var, beni fazlasıyla memnun etti. Ben Collection ile Comfort arasında ses sistemi farkı olacağını düşünmüyorum; araştırayım bir şey bulursam tekrar yazarım buraya:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Radyolog01 Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2011 eyvallah saolasın hocam. bende sanmıyorum bi titanium da fark eder heralde.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 cihan ali Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2011 Baktım siteye, titanium hariç diğer üç donanım seviyesinde de aynı teyp/kumanda sistemi kullanılmış, hoparlörlerle ilgili bir şey yok. Fark olsa onu da yazarlardı bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2011 ben kullanıyorum o dediğiniz teyp'i. track oynatıyor mp3 oynatmıyor. gayet de kaliteli bass ve tiz ler güzel. sesi fazla açınca hoparlörler baglı oldugu hazneyi sallıyor oda cızırtı yapıyor biraz. 10-13 volume arası kullanıyorum sorun olmuyor. bence normal bir kullanıcı için yeterli. sisteme meraklı olan birisi komple set döşer zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Benimki Trend, comfort ile aynı müzik sistemine sahiptir muhtemelen. Mp3 çalma haricinde çok memnunum. Track çalıyor sadece ama sesi gayet kaliteli ve net. Radyodada gayet başarılı. Bass ve tizleride yeterli bence. Beklentinizi bilmiyorum ama rahatlıkla tatmin edecektir sizi. Hatta Comfortlarda torpido içinde aux girişi var diye biliyorum ordanda mp3 player tarzı bişeyler bağlayabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Aux girişi nasıl oluyor abi. Collectionda var mı geçen görür gibi oldum da az aydınlatırsan sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 cihan ali Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Aux girişi nasıl oluyor abi. Collectionda var mı geçen görür gibi oldum da az aydınlatırsan sevinirim. mp3 çaların kulaklık girişinin aynısı arabada da oluyor ve oraya bir ucu mp3 çalara bir ucu aux girişine denk gelecek şekilkde iki ucu erkek kablo bağlıyoruz. mp3 çalar kulaklık kablosuna ses verir gibi aux kablosuna ses veriyor ve o sesi aracın hoparlörlerinden dinliyoruz. Evet, Collection'da var aux girişi, torpido gözünde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 mp3 çaların kulaklık girişinin aynısı arabada da oluyor ve oraya bir ucu mp3 çalara bir ucu aux girişine denk gelecek şekilkde iki ucu erkek kablo bağlıyoruz. mp3 çalar kulaklık kablosuna ses verir gibi aux kablosuna ses veriyor ve o sesi aracın hoparlörlerinden dinliyoruz. Evet, Collection'da var aux girişi, torpido gözünde. Modelden modele değişiyor 2006 ya koyarken 2008 e koymuyorlar mesela. Ben 2 dk inip bakıp geliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Hayırlı olsun 2008 collection da yok Aux çıkışı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Bazı modellerde var bazılarında yok malesef. Yıla göre değişiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Tesisatı vardı sadece çıkışı yapmamışlardır diye düşünüyorum. Yarın torpidoyu söküp bakıcam tesisat varsa elektirikçiden jak ını bulup taktırmayı deniycem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Torpido gözünün neresine baktın kardeşim sen ? içinde dedikleri olay içinde değil kağağı aç üst kısma bak beyaz renk.. Gerçi sizde ghia vardı eskiden ordan biliyorsundur.. Hani bir umut belki vardırda yanlış yere bakmışsındır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Ghia dan hatırlıyorum heralde. Baktım demin bir yer var delik yani o aux soketinin olduğu yer ama kapalı. İçinde tesisat vardır diye düşünüyorum. İsterseniz fotoğrafta eklerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Radyolog01
Ses sistemi hoparlörler ve mp3 çalar varmı yok mu ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
12
12
5
4
Popular Days
Tem 5
24
Tem 6
7
Tem 4
7
Tem 7
4
Top Posters For This Question
O. Fatih Yurter 12 posts
Radyolog01 12 posts
Yakup Ç. A. 5 posts
cihan ali 4 posts
Popular Days
Tem 5 2011
24 posts
Tem 6 2011
7 posts
Tem 4 2011
7 posts
Tem 7 2011
4 posts
Bu soruda 41 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap