Radyolog01 Oluşturma zamanı: Temmuz 4, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 4, 2011 Ses sistemi hoparlörler ve mp3 çalar varmı yok mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 O değilde torpdo gözünü sökerken resim çekersen sökümü aşama aşama bir konuda o fotoğraflara ihtiyaç var ben zaman bulamadığım için sökemedim bi türlü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Tamam çekerim ne demek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Sağolasın kardeşim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Radyolog01 Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 ya bu nasıl bir iştir. ya arabam gelmedi ya da bunlar saçma sapan iş yapıyorlar. vergi dairesinde şase numarasını eksik girilmesi sonucu trafikte kabul görmeyen evrak tekrar vergi dairesine gönderilmiş ve ordakilerde dilekçe yazılıp 1 hafta sonra cevap gelecegini söylemişler. ne kadar inandırıcı geldi bilmiyorum ama şuan çıldırmak üzereyim saçma sapan hatalar yüzünden tüm planlarım programlarım iptal oldu. ford a şikayet msjı attım bana döndüler ve şikayetimin değerlendirilecegi söylendi. en az 7 gün daha aracımı alamıyacagım ve kaskosunu 30 haziranda yapıp sattılar bana. bu nasıl bir iştir 10 günü gitti kaskonun araca binmeden. ve otokoçtan aracım gelene kadar araç verin bana dedim olumsuz cevap verdiler. daha yapabileceğim önerebileceginiz bi yöntem varmı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Geçmiş olsun, Aracınızı gördünüz mü siz ? Gelmişmi ? Yalan olmasın diye soruyorum. Allah daha büyük aksaklık göstermesin ne diyelim , siz gerekli merciileri aramışsınız..Araç vermezler bence de ama 7 gün bana çok uzun geldi..Hata varsa hemen gidersinler İnş başka sorun değildir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Radyolog01 Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Geçmiş olsun, Aracınızı gördünüz mü siz ? Gelmişmi ? Yalan olmasın diye soruyorum. Allah daha büyük aksaklık göstermesin ne diyelim , siz gerekli merciileri aramışsınız..Araç vermezler bence de ama 7 gün bana çok uzun geldi..Hata varsa hemen gidersinler İnş başka sorun değildir. yok aracı görmedim ama geldi deniliyor işte. örnek araç gösterildi bana sadece. ya adamlar sorun bizden kaynakli değil diyorlar vergi dairesindeki memur şase numarasında 1 harfi eksik girmiş biz uğraşıyoruz falan dediler ama ne bilim inanası gelmiyor insanın. yarın gidip vergi dairesinde calışan bir tanıdıkla görüşecem güya anahtar teslim 50 tane işe koşturdular bunada koşacaz anlaşılan.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Annem Vergi Dairesi Müd...Ben bi sorayım ama çözüm olur mu bilemem.. Hani hata bu olsa bile ertesii günü yaparlar yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Radyolog01 Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Annem Vergi Dairesi Müd...Ben bi sorayım ama çözüm olur mu bilemem.. Hani hata bu olsa bile ertesii günü yaparlar yani valla hocam cok memnun kalırım. ya dilekçe yazılacak ankaraya gidecek geri dönecek gibi hikayeler duyunca garipsedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Vergi Dairesi Fax veya Telefon ile Ankara'da ki bilgi işlem merkezine ulaşıp süreci daha hızlı yapabiliyormuş, Yani uzun sürmesi gerekmiyor aynı günde bile düzelebilirmiş.. Özün Sözü vergi dairesi ile görüşüp süreci hızlandırın eğer böyle bir hata sözkonusu ise.. Normalde yazışma yapılırmış o yüzden uzun sürer demişlerdir... Kolay gelsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 geçmiş olsun,kötü şans. Ama vergi dairesine muhakkak gidip hızlandırın,tabi doğru ise... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Radyolog01 Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 geçmiş olsun,kötü şans. Ama vergi dairesine muhakkak gidip hızlandırın,tabi doğru ise... yarın ilk iş vergi dairesindeki tanıdıgın yanına ugramak olacak.. devlet memuru olmak böyle işte adamlar aladağdan serin git napıyorsan yap.. bende bi devlet memuru olarak kınıyorum böylelerini. maaşlarını hak etmeyen cok insan var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 1 yazım yanlışı sizin aracınızı 1 hafta geç almanıza mı neden olacak Gidin yarın görüşün otosanlada konuşun olmassa tüketici haklarına başvurun size araç temin etsinler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Radyolog01 Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 1 yazım yanlışı sizin aracınızı 1 hafta geç almanıza mı neden olacak Gidin yarın görüşün otosanlada konuşun olmassa tüketici haklarına başvurun size araç temin etsinler. ford a msj yolladım 2 dk sonra aradılar şikayetiniz gerekli mercilerce incelenip size tekrar dönecegiz dediler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 1 yazım yanlışı sizin aracınızı 1 hafta geç almanıza mı neden olacak Gidin yarın görüşün otosanlada konuşun olmassa tüketici haklarına başvurun size araç temin etsinler. Otosan'ın derdi değil bu durum tüketici mah. memur'a dava açması da sıkıntı olur.. Kısa sürede çözülecek birşey bu..Yukarda açıkladım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Öyleyse Allah yardımcınız olsun inş kısa zamanda kavuşursunuz aracınıza. Her işte vardır bir hayır boşverin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Radyolog01
Ses sistemi hoparlörler ve mp3 çalar varmı yok mu ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
12
12
5
4
Popular Days
Tem 5
24
Tem 6
7
Tem 4
7
Tem 7
4
Top Posters For This Question
O. Fatih Yurter 12 posts
Radyolog01 12 posts
Yakup Ç. A. 5 posts
cihan ali 4 posts
Popular Days
Tem 5 2011
24 posts
Tem 6 2011
7 posts
Tem 4 2011
7 posts
Tem 7 2011
4 posts
Bu soruda 41 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap