Koray Sekitmen Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Elinize sağlık çok güzel anlatım olmuş. bende bu hafta bi sökeyim temizlensin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Seker Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 5 July 2011 - 18:17 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Merhabalar, Belki hepiniz bilirsiniz ama görsellik katalım Focus II Ti-VCT motorun hava filtresini söküyoruz; Not: Aracınızın Motoru farklı ise El kitapçığınıza bakarak filtrenin nerede olduğunu görebilirsiniz... öncelikle gerekli malzeme; sadece 7 Numara anahtar. ilk vidamız burada ve diğer 3 kenarda da aynı vidalardan mevcut Döndürülemeyen yerlerde şu şekil tutmamız yeterlidir..İlk döndürmeden sonra parmaklar ile rahatlıkla sökebilirsiniz..Yine takarken en son sıkmanız kafiidir. Resimde ki gibi - 1 kısmını yukarı kaldırıp 2 kısmını sağ'a doğru çekiyoruz. Filtresiz hali Normalde çok kirli ise (tozlu vs) komprasör ile hava püskürtebilirsiniz. (Hafif uzaktan). Benim filtre çok temiz çıktı şubat ayında alınmıştı..1 arı 1 kelebek birkaç sinek az biraz da toz..Hava püskürtmedim..Elle vurdum biraz İngiltere üretimiymiş. vaayy bizim burdan gelyomus sizin filtreler,bugun soktum takarken bi tane vida yuvasi yalama yapti yadadaha onceden oyleydi farkinda degilim,adamlara bozuk geldi dicem yenisini taksinlar:)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Yaşamalı Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2013 5 July 2011 - 18:17 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: peki Çağtay Bey bir de kare gibi olan hava filtresi var onu nasıl değiştiriyoruz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Alan Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2013 ben trpidoyu bekliyorum heyecanla... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yücel Ipeker Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2015 Forumda filtre değişimi gösteren resimleri niçin göremiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Forumda filtre değişimi gösteren resimleri niçin göremiyorum. Bedava resim yükleyen ve sunan servisler bir süre sonra resimleri yenilerine yer açmak için siler, o yüzden göremiyorsunuz, eskimiş resimler. Şuradan devam edebilirsiniz; Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yücel Ipeker Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Teşekkürler. Okey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 (düzenlendi) Bedava resim yükleyen ve sunan servisler bir süre sonra resimleri yenilerine yer açmak için siler, o yüzden göremiyorsunuz, eskimiş resimler. Şuradan devam edebilirsiniz; Videoda adam yeni filtreyi çok rahat oturtuyor yerine, ben de hiç öyle kolay olmadı. Arkadaşımın focus 2,5 aracının hava filtresini kolayca değiştirdim. Kendi aracıma gelince sağ taraftaki çentik ve çevresindeki kanalı yerine oturtana kadar ter içinde kaldım.Sol taraftaki filtrenin ağız kısmı lastik gibi olduğu için karşılığına yapışıyor ve ileriye doğru yuvasına kaymıyor. Kolay yolu varmıdır diye internette araştırırken yine bizim forumda buldum değişim videosunu. Bugünlerde yeniden değiştireceğim, aklıma filtrenin ağız kısmındaki lastik kısmı hafiften yağlamak geldi, belki işe yarar. Acaba başka filtre değişimi yapan var mı focus mk3 te veya benim gibi zorlanan? Mayıs 10, 2015 Fatih Mehmet USLU tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 filtreyi takmadan biraz bastırmak en kolayı. Servislerde öyle takıyor. Filtreyi yere koyup resimdeki ok yönünde biraz esnettinizmi cuk diye oturuyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Videoda adam yeni filtreyi çok rahat oturtuyor yerine, ben de hiç öyle kolay olmadı. Arkadaşımın focus 2,5 aracının hava filtresini kolayca değiştirdim. Kendi aracıma gelince sağ taraftaki çentik ve çevresindeki kanalı yerine oturtana kadar ter içinde kaldım.Sol taraftaki filtrenin ağız kısmı lastik gibi olduğu için karşılığına yapışıyor ve ileriye doğru yuvasına kaymıyor. Kolay yolu varmıdır diye internette araştırırken yine bizim forumda buldum değişim videosunu. Bugünlerde yeniden değiştireceğim, aklıma filtrenin ağız kısmındaki lastik kısmı hafiften yağlamak geldi, belki işe yarar. Acaba başka filtre değişimi yapan var mı focus mk3 te veya benim gibi zorlanan? Ne olduğunu anlayana kadar biraz zorlanıyorsun, fakat ben şimdi tek hamlede takabiliyorum artık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 10 May 2015 - 22:56 tarihinde, Ozan Karsavuran yazdı: filtreyi takmadan biraz bastırmak en kolayı. Servislerde öyle takıyor. Filtreyi yere koyup resimdeki ok yönünde biraz esnettinizmi cuk diye oturuyor. filtre kağıtının o hali ne öyle [emoji3] O filtre düzgün çalışmaz [emoji3] 10 May 2015 - 23:07 tarihinde, Servet Özkan yazdı: Ne olduğunu anlayana kadar biraz zorlanıyorsun, fakat ben şimdi tek hamlede takabiliyorum artık. Şip şak [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Kim diyor düzgün çalışmaz diye la Ne anlar o filtreden Hele çok biliyorsa yenisini yollasın ama fil mil olmaz orjinal olacak. İngiliz malı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Kim diyor düzgün çalışmaz diye la Ne anlar o filtreden Hele çok biliyorsa yenisini yollasın ama fil mil olmaz orjinal olacak. İngiliz malı. Fil de iyi yav. Benim düldül sevdi fil filtreyi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Fil de iyi yav. Benim düldül sevdi fil filtreyi Size iyi sevişmeler [emoji1] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Fil filtre, ailenizin filtresi [emoji14] yerli malı yurdum malı (kamu spotu) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap