Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2013 Ben almayı düşündüm ama taktırma konusunda çelişkide kaldım. Servise gitsem ayrı sıkıntı dışarıda taktırsam ayrı sıkıntı. Airbag falan derken teferruatlı bir iş neticede. İki dakikalık iş, hiç öyle teferruatlı değil değişim, Zaten kaplama da direksiyon sökülüp yapılıyor genelde... 200 liraya orjinal deri direksiyon doğru mu duyuyorum bir de fordun parçaları pahalı diyorlar Bunlar muhtemelen çıkma... Ama ne fark eder, bulabildikten sonra! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2013 açıkçası çıkarıp yeni direksiyon takmaları konusunda bende tereddüt yaşayanlardanım ama ben daha aracımı yeteri kadar tanımıyorum ve araçlar konusunda da çok fazla bilgim yok.Bu yüzden her ne olursa olsun fabrika orijinali korunsun diye düşünüyorum.Ancak çok komplike görünen sorunların ufak işlemlerle halledilebildiğine de çok şahit oldum.Bu yüzden bu işleminde basit olacağı kanaatindeyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap