Emre B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Evvettt, teşekkürler.. iPod veya iPhone varsa mükemmel ses alırsın, diğerleri ile pek alamazsın İPhone ile kullanacağım zaten:) Peki son olarak bu kablo torpidodan çıkınca (malum telefonu yanıma alacağım) torpido nasıl kapanacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 (düzenlendi) Şimdi ben aux tan mp3 playerı nasıl bağlayacağım tam anlayamadım, nasıl bir kablo olacak ve nereden temin edebiliriz ? USB üzerinden bağlamayı deneyin. Ben iPod bağladım, 120 gb hard disk bağladım. Direksiyon kumandaları çalışıyor. Edit:Pardon arabaya bakmamışım. Temmuz 30, 2012 Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 İPhone ile kullanacağım zaten:) Peki son olarak bu kablo torpidodan çıkınca (malum telefonu yanıma alacağım) torpido nasıl kapanacak Telefonu elime alıp direk kapatıyorum, hafif eziliyor ama bişey olmuyor devamm engin abi usb yok.araç f2.5 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 USB üzerinden bağlamayı deneyin. Ben iPod bağladım, 120 gb hard disk bağladım. Direksiyon kumandaları çalışıyor. USB girişi yok malesef benim arabada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Telefonu elime alıp direk kapatıyorum, hafif eziliyor ama bişey olmuyor devamm engin abi usb yok.araç f2.5 Tamamdır, teşekkür ettim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M.Gökhan Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Sony 6' cd li cihaz alarak uzun soluklu müzik dinleyebilme ihtiyacımı karşıladım.Çok güzel oldu.Mp3' e çok sıcak bakan bir insan değilim.Zira seste kalite kaybı oluyor.Şimdi aklımda olan kolonların değişimi var.Söktürüp yerlerine (içine tabiki) Bang & Olufsen hoperlör taktırmayı düşünüyorum.Fiyat araştırması içindeyim şu sıralar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Bang & Olufsen wuhuuuuuuu!!!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M.Gökhan Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Bu işlere meraklı bir arkadaşım var, onunla beraber projelendirmeye çalışıyorum.Bang & Olufsen olmaz ise ikinci seçenek olarak 4 çift BOSE var az kullanılmış olarak bir arkadaşta.İki markadan birisinin olması için çok istekliyim..Bakalım kısmet.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onurhan aral Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 2010 titanium araçtada var mı aynımı acaba?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan B. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 aux için dişi cak yerine direk 5-10 cm sarkacak şekilde erkek cak takılsa olur mu nasıl olur? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akif Yalçın Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 5 July 2011 - 22:20 tarihinde, O. Fatih Yurter yazdı: Bugün uğraştım arkadaşlar aux çıkışını bulmak için. 2008 collectionda aux çıkışı yok ama tesisat döşeli sadece çıkışı yapmamışlar. Aux jak'ı hangi kabloya bağlanır onu çözemedim fotoğraflarda mevcut üst sağda kablolardan biri ama anlayamadım çok karışık bilenler varsa yazarsanız sevinirim. Burdaki plastik hassas yavaşça yukarda itilerek açılıyor. Altında vida var. Toplam 7 tane vida ile tutturulmuş zaten. Sökmesi ve takması kolay. Takarken Haznesi direk oturtup takmayın. Hemen üstteki fotoğrafta kapağın tırnakları var dışarda kaldı ben tekrar sökmek zorunda kaldım Takarken kapağı hafif kaldırıp öyle oturtmak gerekiyor. İçerisi çok karışık ben anlamadan kapattım tekrar acaba bu aux girişi 2006 trend lerde mevcut mu?bilginiz var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğancan Kapıcı Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2014 Bişey sormak istiyorum, Ford şimdi collection paketinde torpido altına kadar tesisat çekip,trendlerde hiç mi tesisat çekmemiş ? Anlam veremedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Musa Yurtsever Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2014 Arkadaşlar 2007 trend modellerinde de bu tesisat mevcutmu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Musa Yurtsever Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Bugün torpidoyu söktüm bahsedilen 4 lü soket yok sadece 6 lı soket var. Başka bir sitede okuduğuma göre teybin arkasında soket çıkışı varmış ordan tesisat çekilmesi gerekiyomuş yapanlar var. Ses sistemi montajı yapan biyere sordum o da arkada öyle bi soket yok dedi kafam karıştı başka bi elektrikçi de teybi sökmeye çalıştık çıkaramadı artık başka biyerde söktürecem. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emrullah aslan Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2014 musa bey cd 6000 lerde eğer aux torpidoya kadar çekilmemişse cd çaların arka tarafından kablo ile aux çıkışı alınabiliyor.İyi bir elektronikçi hallediyor meseleyi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap