Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Arazi yolları ve köy yollarını çok kullanıyorum havalı korna bazen lazım oluyor. Amcam traktörün kasasını tepeleme doldurmuş ortadan ortadan 20yle gidiyor. Ayna mayna hak getire beni görmüyor zaten. Kornaya asıl asıl duymuyor da. Havalı korna olucak şöyle bi ba ba ba baba yaptırasım geliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Zamanında 20M 2300 tek kapı Ford umda vardı..:) tabii aldığımda ilk sahibi taktırmış, hani fazla kullandım desem yalan olur.. O zamanlar baya bir kullanılıyordu.... Gerçi benim gibilere zaten pek gelmez malum migren hep yanımda dolaştığı için.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Bu konuyu gorunce aklima direk bu vidyo geldi. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Şahin Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2013 Havalı değilde tren ve vapurlarda oluyorya ondan taktırın (!) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap