Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaşlar emniyet kemeri neden ikaz vermiyor.bir ara emzik taktım onları çıkardım ama ötmüyor...alışveriş yapmak için arabayı tatlı bir rampaya çekip el freni çektikten sonra indim.işimi bitirip arabaya bindim tam o sırada el freni çekili olmasına rağmen araba geriye doğru kaymaya başladı.paniklemeden arabayı frene basıp durdurdum.el freni çekili olmasına rağmen neden kaydı.yağışlı ve buzlu havada durum daha vahim o zaman.sistemde hiçbir şey iptal etmedim bu arada
Soru
metin gercek
Arkadaşlar emniyet kemeri neden ikaz vermiyor.bir ara emzik taktım onları çıkardım ama ötmüyor...alışveriş yapmak için arabayı tatlı bir rampaya çekip el freni çektikten sonra indim.işimi bitirip arabaya bindim tam o sırada el freni çekili olmasına rağmen araba geriye doğru kaymaya başladı.paniklemeden arabayı frene basıp durdurdum.el freni çekili olmasına rağmen neden kaydı.yağışlı ve buzlu havada durum daha vahim o zaman.sistemde hiçbir şey iptal etmedim bu arada
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 11 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap