Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2011 Çok Teşekkür ediyorum söylemeniz yeterli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2011 İstanbul gezisi iptal oldu fırsat bu fırsat AnAkara ya kaçmalı geceleri arabayla fersahlamalı.. Neden bilmiyorum fazla ayrı kalamıyorum Ankara dan, öyle gelince de gümbür gümbür eğlenen biri de değilim aslında! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 İstanbul gezisi iptal oldu fırsat bu fırsat AnAkara ya kaçmalı geceleri arabayla fersahlamalı.. Neden bilmiyorum fazla ayrı kalamıyorum Ankara dan, öyle gelince de gümbür gümbür eğlenen biri de değilim aslında! Sen gel biz seni gümbür gümbür eğlendirtiriz,eller havaya da yaptırırız meyhane muhabbeti de çekeriz,geceyi de küçükesatta meşhur ankara dürümü ve cacıkla sonlandırırız,tabi gecenin en mahreminde ne olur hangi 90-60-90 la ekzersiz yaparız onu bilemem,performans-kısmet dengesi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 vay be hoCAM BON JOVİ HA İTS MY LİFE...DİNLENMEZMİ YA...........................COK SANSLISIN... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 Ankara'ya gelirsen Kayseri'yede bi kaçamak yap kardeşim beklerim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 Sen gel biz seni gümbür gümbür eğlendirtiriz,eller havaya da yaptırırız meyhane muhabbeti de çekeriz,geceyi de küçükesatta meşhur ankara dürümü ve cacıkla sonlandırırız,tabi gecenin en mahreminde ne olur hangi 90-60-90 la ekzersiz yaparız onu bilemem,performans-kısmet dengesi Çoook teşekkür ederim, boşuna "Anakara" demiyorum ben! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 Ankara'ya gelirsen Kayseri'yede bi kaçamak yap kardeşim beklerim Ben gelirsem xxl mantı isterim emmevelakin! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 helal sana ya............özledik seni sen olmayınca forumun tadı yok zaten....dönüşünün şerefine üç kere yuppi......... Katılıyorummmm Hep döndüm diyorsun ama dönemiyorsun sahalara rocker abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 Katılıyorummmm Hep döndüm diyorsun ama dönemiyorsun sahalara rocker abi Tam dönücekken zart diye bişiii çıkıyor kalıyorum valla,birde yaz mevsimi rehaveti tabeee,pek eve erken giremiyoz,öööle oluncada leptapa bakamıyoz,arada işyerinden bazende bööle akşam kaçamak evden ytakılıyom...Zaten sahalara dönmiim,şke mike olayları bana da bulaşmasın,ben plajlara dönmeyi planlıyom ağustosta...Yalnız slip mayo ayarlayamadım kendime bi türlü,göbek büyümüşte biraz,salı pazarından uzun don arıyom beyaz renk ))) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap