Tunc Nıdya Oluşturma zamanı: Haziran 9, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 9, 2013 Merhaba arkadaşlar 90 binde Focus trend x arkadaşım satıyor normalde 33 bin tl istiyor ama ben arkadaş payı olarak 31 bin tl ye verecek sizlere sormak istedim alınırmı bu fiyata? Piyasaya baktım genel olarak 31.5 ile 34 arasında değişiyor aynı ozellikte araçların fiyatı. öneriniz varmı acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2013 Otomatik Mesaj Bu konu, "Focus Garajı → Focus II → Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Otomobil Önerisi " kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Ayrıca size gelen özel mesaja göre üyeliğinizi tamamlayınız aksi halde üyeliğiniz silinir Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2013 Araç dizel mi, benzinli mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tunc Nıdya Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2013 Araç dizel mi, benzinli mi? Araç Dizel sadece ufak bir parca boyası var baska hiç birşey yok gibi dutuyor tabi sonkez servise goturucem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2013 Dediğiniz km civarlarında sıkı bir pazarlıkla bir kaç bin Lira daha verip çok daha donanımlı Titanium almanız bence daha mantıklı gibi geliyor, tabi karar sizin.Zaten araç 90000'de, 10000 km sonra ağır bakıma gireceğini de hesaba katmak lazım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap