Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Merhaba arabamda üç adet sorun var bunlar yakıtta su var, motor sistem arızası, hız artırma yavaşlatıldı
şimdi arada sırada arabada bu tür sorunlar yaşıyorum servise götürdüm bir çok şeyi değişti ama nafile arada yine yapıyor ondan sonra aracı sağa çekiyorum kapatıyorum 15-20 dk çalışmıyor işte bu esnada gelen görüntüler şu şekilde;
Kontağı ilk açtığımda
sonra bazı ışıklar sönüyor ve bu şekilde kalıyor
araç çalışmıyor kontak çevrilmiyor en fazla bu kadar bazende kapatıp yeniden hemen açılıyor uyarılar gidiyor sizce sorun ne olabilir serviste daha kesin birşey bulamadı bu arada araçta tartarini marka lpg gaz sistemi bulunmaktadır
Soru
Mülken Burak
Merhaba arabamda üç adet sorun var bunlar yakıtta su var, motor sistem arızası, hız artırma yavaşlatıldı
şimdi arada sırada arabada bu tür sorunlar yaşıyorum servise götürdüm bir çok şeyi değişti ama nafile arada yine yapıyor ondan sonra aracı sağa çekiyorum kapatıyorum 15-20 dk çalışmıyor işte bu esnada gelen görüntüler şu şekilde;
Kontağı ilk açtığımda
sonra bazı ışıklar sönüyor ve bu şekilde kalıyor
araç çalışmıyor kontak çevrilmiyor en fazla bu kadar bazende kapatıp yeniden hemen açılıyor uyarılar gidiyor sizce sorun ne olabilir serviste daha kesin birşey bulamadı bu arada araçta tartarini marka lpg gaz sistemi bulunmaktadır
Mülken Burak tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 10 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap