Volkan Alan Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2013 Var mı bunun aratışılmış bir standartı? Tavsiye edilen bir şekli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Başka bir forumdaki yazımdan alıntıdır: Emniyet kemerini de arkadan takmış sanırsam. Sürüş pozisyonu hakkında Türkçe olarak bildiğim tek, ve düzgün olduğunu düşündüğüm video: İngilizce, benzer, belki daha temel şeylere de değinmiş: 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 (düzenlendi) koltuk mümkün olduğunca yere yakın ve en geride konumlandırılmalı ... yere yakın konumda tutmanın nedeni , taklaya geldiğinde , kafa ile tavan arasında boşluk , önden çarpmalarda da dizler ,ayaklar ve konsol arasının maksimum mesafe olması. ben bu şekilde kullanıyorum ... ilk videodaki adam da kimse , cabrio arabada adamın kafası ön camdan yukarda duruyor , takla atmayı geçtim , önden taş gelse kafasına gelece heheheh Haziran 11, 2013 Tolga Başaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 (düzenlendi) Yalnız adam biraz daha kassa stand up olayına girecekmiş; ha güzel anlatıyor o ayrı... Bu bileklerin direksiyonu geçme durumu bana pek rahat gelmiyor; cadde kullanışı mı yapıyorum acaba? =) Koltuk çok dik gibi geliyor o pozisyonu yakalayınca ama kontrol gerçekten artıyor... Haziran 11, 2013 Ahmet Dursun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 (düzenlendi) koltuk mümkün olduğunca yere yakın ve en geride konumlandırılmalı ... yere yakın konumda tutmanın nedeni , taklaya geldiğinde , kafa ile tavan arasında boşluk , önden çarpmalarda da dizler ,ayaklar ve konsol arasının maksimum mesafe olması. ben bu şekilde kullanıyorum ... ilk videodaki adam da kimse , cabrio arabada adamın kafası ön camdan yukarda duruyor , takla atmayı geçtim , önden taş gelse kafasına gelece heheheh Takla durumunda tekerler yerden kesildiği anda kemer sıkar, hareketinize izin vermez. Takla anında da Roll Over Bar diye tabir edilen takla korumaları çıkarak kafanızı korur. Diye yazacaktım ancak: Bunlardan sonra vazgeçtim. Convertible olacaksa 2 kişilik olacak, roll over bar'lar hemen başlıklarınızın arkasında olacak. Bu ADAC'ın oturma pozisyonu ile ilgili videosu: Sağ alttan Caption'ları açıp "Translate Captions Beta"ya tıklayıp ingilizce seçerseniz kötü bir ingilizce altyazıya kavuşabilirsiniz de örnekler biraz extreme olduğundan çok ekstra bir şey göremedim ben bunda Haziran 11, 2013 Mertcan Çelik tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Arabayı alalı 6 ay oldu hala koltugu istedigim gibi ayarlayamadım sürekli ayarlarıyla oynuyorum yolculukta bende mi sorun var koltukta mı anlamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Daha önce oturma pozisyonundan bahsetmiştik. Bulamadım nerede, Ford bir video paylaşmış. http://youtu.be/CO-4G0yJyYQ 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Arık Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Koltuk Sırt kısmı 85-90 derece arasında kalmalı. Ayrıca kollarınızı kırmadan ön cama doğru uzattığınızda bilekleriniz direksiyon üst hizasında kalacak şekilde mesafe ayarı yapmalısınız. Son olarak uzun yolda çok rahat konum vemeyin koltuğunuza. Uyku halini herşekilde atlatmalısınız. Yoldaki çizgileri takip yerine çevresel nesneleri anlık sürelerle yol takibini kaçırmadan yapmak faydalıdır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Bu adamı takip ediyordum.skytürkte'ydi galiba altın elbiseli adam diye motorsiklet üzerine videoları vardı.Farklı eğlenceli bir üslübü var demekki arabalara da el atmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2014 Bu adamı takip ediyordum.skytürkte'ydi galiba altın elbiseli adam diye motorsiklet üzerine videoları vardı.Farklı eğlenceli bir üslübü var demekki arabalara da el atmış Arada bir arabalarla ilgili incelemeler ve bilgiler de veriyor da şu an çoğunlukla motosiklet üzerine odaklanmış durumda. Youtube kanalı aktif hala. Bir konuda şikayet edip çözüm getirebilmek/önerebilmek için konu hakkında da ciddi bilgili olunması gerektiğinin farkında olan nadir insanlarımızdan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2014 o nasıl bir oturuştur ben izlerken daraldım adamın oturma pozisyonundan koltukla direksiyon arasında sıkışmış gibi Neyse doğru oturuş o ama ben o şekilde alışamadım gitti koltuk neredeyse 90 derece ama yakın oturamıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap