Guest Murat yılmaz Oluşturma zamanı: Haziran 13, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 13, 2013 rampa aşağı inerken fren hid. yağı eksik yazısı beliriyor fakat ben bi eksiklik goremedim neden yapar acaba bilgisi olan....... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 anladım ama ben o yokuştan hergün iniyorum 3 aydır yapmadı beni o tedirgin etti eksilme mi oldu acaba demeden alamadım kendimi düz yerde bektım eksik yok gibi Balatalar eskidikçe seviye milimetrik de olsa düşüyor, hassas bir algılayıcı var, eğim değişimlerinde uyaru veriyor. Biraz ekleyin biter uyarı, bende de oldu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Boyle bir yazi olsa gerek. Cok dik bir yokustan inerken yag bir tarafa aktigi icin normal bir durumm bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Alan Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 azalmıştır belki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 azalmıştır belki Bir sıvının normal seviyesinde olup olmadığını kontrol etmek için düz bir zeminde bakılır. Eğer düz bir zeminde sıvılarda eksilme yoksa bir sorun yoktur. Yokuş aşağı inerken ya da çıkarken bu şekilde yanlış uyarılar verebilir. Benim paylaştığım fotoğrafı ben bu gün çektim. Çok dik bir yokuştan aşağı inerken yavaş yavaş indiğim için fren hidroliği ileriye doğru aktı ve bu uyarıyı verdi. Düz zemine geldiğimde ise uyarı kayboldu. Yani sorun olsa düzde de olurdu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Genel bir problem, eksik de olabilir ama tasarım hatası olduğu kesin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Alan Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 götürecekmisin servise Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Guest Murat yılmaz Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 valla götürecem servise fren abi bu başka bişeye benzemiyorki korktum ben tamamlasınlar yağını veya cem abi disk demiş ona bi sorun bulsunlar . ama yakup abi doğru derki tasarım hatasından başka bişi deil yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan H. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 Aynini benim araba abimin araba yapti olk bende oldu servise gõturdum adam dediki abi bursa bosuna para verme dısarida bi parcacidan al kendin ekle desi bende gittim dot4 aldim sorun cözuldu abimin arabayada ilave ettik yola devam hicbirsey olmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 rampa aşağı inerken fren hid. yağı eksik yazısı beliriyor fakat ben bi eksiklik goremedim neden yapar acaba bilgisi olan....... Aracın km si kaçta? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 cem abi disk demiş Nerede demişim disk diye? Endişelenmeye gerek yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Guest Murat yılmaz Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 Nerede demişim disk diye? Endişelenmeye gerek yok. pardon hocam balatalar özür Aracın km si kaçta? 17.500 de Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Konuyu hortlatayım bende araç daha 23 binde bugünlerde aynı uyarıyı vermeye başladı yokuş aşşağı inerkene. fren hidroliğini kendim koysam olur mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Konuyu hortlatayım bende araç daha 23 binde bugünlerde aynı uyarıyı vermeye başladı yokuş aşşağı inerkene. fren hidroliğini kendim koysam olur mu Olur olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Olur olur bugün koymaya çalışayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Koy gitsin Temel kamyon şoförüymüş.Bir gün kamyonu ile yokuş aşağı inerken freninin patladığını farketmiş.İleriye doğru batığında da yolun ikiye ayrıldığını görmüş. Bir tarafta pazar kuruluymuş ve yüzlerce insan alışveriş yapıyormuş.Diğer tarafta ise küçük bir çocuk yolun ortasında oyun oynamaktaymış. Temel çok hızlı bir şekilde düşünerek "Pazar yerune çirersem pi sürü insan ölür en eyisu çocigu ezeyüm" demiş. Ertesi gün gazetelerde şöyle bir başlık; "Pazara giren kamyon dehşet saçtı , 150 ölü" Temel'e sormuşlar: -Sende hiç kafa yokmu? Bu kadar insanı ezeceğine bari çocuğu ezseydin. Temel cevap vermiş: -Ula siz benu salak mi sandunuz? Bunu bende düşündüm... Tabiki çocuğu ezecektim ama cocuk pazara doğri kosunca ben ne yapayım? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Guest Murat yılmaz
rampa aşağı inerken fren hid. yağı eksik yazısı beliriyor fakat ben bi eksiklik goremedim neden yapar acaba bilgisi olan.......
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
4
3
3
Popular Days
Ağs 13
18
Haz 13
8
Ekm 8
5
Haz 14
4
Top Posters For This Question
Ramazan V. 6 posts
Mehmet Demir 4 posts
Cem Boneval 3 posts
Hakan H. 3 posts
Popular Days
Ağs 13 2014
18 posts
Haz 13 2013
8 posts
Ekm 8 2015
5 posts
Haz 14 2013
4 posts
Popular Posts
Bekir B.
Buz dolabına ama sakın buzluğa koyma:)
Serdar yaman
başıma gelen bir olay tam isabet oldu bu gece saat 2 buçuk iskenderundayım emniyetten arkadaşlar beni arar acil dükkanı açman lazım diye bizimkileri aradım bende jeneretörün yakıtı bitmiş yakıtı karan
Serdar Eryürekli
Koy gitsin
Bu soruda 37 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap