Guest Murat yılmaz Oluşturma zamanı: Haziran 13, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 13, 2013 rampa aşağı inerken fren hid. yağı eksik yazısı beliriyor fakat ben bi eksiklik goremedim neden yapar acaba bilgisi olan....... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Dot 4 al ramço Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 (düzenlendi) Dot 4 al ramçoAbi yağı biliyorum da nereye koyacağımı bilmiyorum Ağustos 13, 2014 Ramazan V. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Abi yağı biliyorum da nereye koyacağımı bilmiyorum Buz dolabına ama sakın buzluğa koyma:) 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 (düzenlendi) Abi yağı biliyorum da nereye koyacağımı bilmiyorum fakat 2-3 çeşit dot4 yağ var.. bulabilirseniz opette var mı bilmiyorum ama varsa opetten alın ford un istedi özelliği karşılıyor mu bakın(özelliği WSS-M6C65-A2), yoksa shell ve bosch var..karşılması gerek özellikler: ISO 4925 Class 6 class 6 nın diğerlerinde farkı daha yüksek kaynama noktasına sahip oluşu.. yeni nesil esp li araçlar için üretilmiş.. ben bosch class 4 aldım ama değerleri 6 ya yakın.. birde küçük bir ilaç şişesi hazırlayın, önce ona sonra arabaya.. kutudan konacak gibi değil. oto boyasına damlatmayın, damlarsa sürehi ile üzerine su dökün, silmeyin, akıtın Ağustos 13, 2014 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 fakat 2-3 çeşit dot4 yağ var.. bulabilirseniz opette var mı bilmiyorum ama varsa opetten alın ford un istedi özelliği karşılıyor mu bakın(özelliği WSS-M6C65-A2), yoksa shell ve bosch var..karşılması gerek özellikler: ISO 4925 Class 6 class 6 nın diğerlerinde farkı daha yüksek kaynama noktasına sahip oluşu.. yeni nesil esp li araçlar için üretilmiş.. ben bosch class 4 aldım ama değerleri 6 ya yakın.. Opete bakarım mesai bitince bu kadar allengirli ise servise götürürüm arabayı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Opete bakarım mesai bitince bu kadar allengirli ise servise götürürüm arabayı bizim ekleyeceğiz yarım çay bardağı, sıkıntı olmaz.. ev-iş mesafe, hangisini yapmaya uygunsa onu yapın.. yeri akünün solu..beyaz hazne siyah kapak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 bizim ekleyeceğiz yarım çay bardağı, sıkıntı olmaz.. ev-iş mesafe, hangisini yapmaya uygunsa onu yapın.. yeri akünün solu..beyaz hazne siyah kapak Hazneyi buldum da max seviyesi falan görünmüyor burda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Abi yağı biliyorum da nereye koyacağımı bilmiyorum alınca ara beni elindede a5 kağıtı olsun onu küllah yap Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Buz dolabına ama sakın buzluğa koyma:) Bekir senin bu espirilerin gayet yerinde oluyor çok güzel yapıyorsun bana da yapmıştın bir zamanlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Hazneyi buldum da max seviyesi falan görünmüyor burda Sakın Onur dan yardım isteme ama diyim. Sonra tüm yakıt sistemini temizlersin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Sakın Onur dan yardım isteme ama diyim. Sonra tüm yakıt sistemini temizlersin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 (düzenlendi) başıma gelen bir olay tam isabet oldu bu gece saat 2 buçuk iskenderundayım emniyetten arkadaşlar beni arar acil dükkanı açman lazım diye bizimkileri aradım bende jeneretörün yakıtı bitmiş yakıtı karanlıkta koyarken kartel haznesine yağ koyulacak yere koymuşlar ve çalıştırmak istemişler yağ çubuğu çekili olması motoru kitlemeyi önledi ordan bütün duvarlar yağ oldu gittiler o saatte yağı değiştirdi bizimkiler kurtardık bir gün sonra kimsenin haberi olmadan odayı boyadılar :D @Doğan Kurban, Ağustos 13, 2014 Serdar yaman tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Sakın Onur dan yardım isteme ama diyim. Sonra tüm yakıt sistemini temizlersin oraya su koymuyor muyduk? ben karışmam arabaya valla..yağı mı yokmuş suyu mu yokmuş...gitsin kardeşim araba gitmiyorsa bırakırım kaldığı yerde 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Hazneyi buldum da max seviyesi falan görünmüyor burda seviye kapağın yan yüzeyinin hemen altındaki dışa kabarık yer.. dikkatlice baksanız görürsünüz..sol yanda beyaz bölümde, min max yazar, alt ve üst sınırı neredeyse aynı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Muhammet Akyıldız Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Benim de aynısı başıma geldi servise gittim balatalar bitmiş dedi değisince düzeldi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Guest Murat yılmaz
rampa aşağı inerken fren hid. yağı eksik yazısı beliriyor fakat ben bi eksiklik goremedim neden yapar acaba bilgisi olan.......
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
4
3
3
Popular Days
Ağs 13
18
Haz 13
8
Ekm 8
5
Haz 14
4
Top Posters For This Question
Ramazan V. 6 posts
Mehmet Demir 4 posts
Cem Boneval 3 posts
Hakan H. 3 posts
Popular Days
Ağs 13 2014
18 posts
Haz 13 2013
8 posts
Ekm 8 2015
5 posts
Haz 14 2013
4 posts
Popular Posts
Bekir B.
Buz dolabına ama sakın buzluğa koyma:)
Serdar yaman
başıma gelen bir olay tam isabet oldu bu gece saat 2 buçuk iskenderundayım emniyetten arkadaşlar beni arar acil dükkanı açman lazım diye bizimkileri aradım bende jeneretörün yakıtı bitmiş yakıtı karan
Serdar Eryürekli
Koy gitsin
Bu soruda 37 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap