ismail orçan Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Bu da gündüz çekimleri. Elinize emeğinize sağlık 10 numara olmuş Focus yazılarıyla arabanız, Bayada dikkat çekiyordur arabanız böyle focus daha görmedim çevremde ben kazasız belasız sürüşler. Teşekkür ederim arkadaşlar. Basunçlı su ile çıkabilir tabiki. dikkat edecek yıkamacı arkadaşlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Özdemir Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 BEKIR çok ıyı olmuş, ben bunu ınternetten sıparıs ettım zatenn http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-2012-2013-Ford-Focus-3-mk3-carbon-fiber-sticker-for-brake-light-Brake-lights/1232369465.html WOLF olanını gercekten cok ıyı, tebrıkler sen pratık dusunmussun.... ayrıca ben farın Üzerine kaş yaptırmayı dusunuorum sıparıs verdım hatta http://www.aliexpress.com/item/Kucar-personalized-car-stickers-car-sticker-reflector-lamp-eyebrow-posted-sporst-sports/764111553.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 (düzenlendi) Ben oğlumun adını yazdırdım aynı yere beyaz ile.Gayet güzel oldu.http://img.tapatalk.com/d/14/02/22/original/yjepa2ur.jpg Mart 24, 2014 Doğan Kurban tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 çok güzel olmuş..HB ye yapan yokmu merak ettim nasıl durduğunu..? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 çok güzel olmuş..HB ye yapan yokmu merak ettim nasıl durduğunu..? Valla aksesuarcı stop un ölçüsünü alıp kendi ayarladı herşeyi.Tanıdık bir aksesuarcınız varsa yaparlar.Ben 10 tl ye yaptırdım fiyatlarda öyle uçuk değil. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Murat Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Merhaba Arkadaşlar, bu yazının fontu nedir acaba, bilen var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Merhaba Arkadaşlar, bu yazının fontu nedir acaba, bilen var mı ? Bence yazdırcaksanız fontu yazı karakterini kendiniz belirleyebilirsiniz. İçinize daha çok siner. Ben çizgi film karakteri gibi yaptırdım. Yakından foto çekip atıyım bir ara Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan Baldemir Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Bekir kardeşim tasarım çok hoş olmuş güle güle kullan ... arka spoiler ı nerden temin ettin memnunsan link atarmısın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 http://www.aliexpress.com/store/product/2012-fox-brake-lights-refit-individual-car-stickers/924107_914065230.html bir benzeri ürün Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Normalde sevmem boyle seyleri ama arac da siyah olunca baya hosuma gitti.. Başkan yaptıralım senin arabayada. Her rengi istediğin yazı karakteriyle yaptırrız. 10 tl Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 çok güzel olmuş..HB ye yapan yokmu merak ettim nasıl durduğunu..? bugün hb için sordum da hb de o ışık o kadar geniş değil.o yüzden hb için uygun değil bu maalesef. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Taner Karakurt Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Hem gece, hem de gündüz görüntüsü oldukça şık olmuş. Elinize sağlık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap