Aydın Arman Oluşturma zamanı: Haziran 14, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 14, 2013 (düzenlendi) merhabalar size bişi sormak istiyorum bende focus tdci 1.6 2005 model focus var ve araçta aux çıkışı yok sony müzik çalar mevcut ben bu araca aux çıkışı sağlayabilir miyim sağlayabilirsem herhangi bir oto elektrikçi yapabilir mi? yapılınca görüntü olarak kablolar dışardamı kalıyor yoksa iç taraftan mı geçiyor yardımcı olursanız sevinirim foto ektedir. Haziran 14, 2013 Aydın Arman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 Burayı görmüşsünüzdür sanırım ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Arman Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 Burayı görmüşsünüzdür sanırım ? evet gördüm fakat model farkı olduğu için farklı olabilir diye sormak istedim olabiliyor yani anladığım kadarıyla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 evet gördüm fakat model farkı olduğu için farklı olabilir diye sormak istedim olabiliyor yani anladığım kadarıyla Tabi ki tabi ki oluyor Teyp'de aux tuşu da var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Arman Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 Tabi ki tabi ki oluyor Teyp'de aux tuşu da var kendimi cahil hissettim teşekkürler peki tahminen ne kadara patlar bana bu işlem hiç bir bilgim yok çünkü bu konularda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 kendimi cahil hissettim teşekkürler peki tahminen ne kadara patlar bana bu işlem hiç bir bilgim yok çünkü bu konularda Aux soketi bulunursa birşey tutmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tufan Günaydın Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2013 sizin arabada aux soketi olması lazım torpido gözünde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap