Abdullahcan Mara Oluşturma zamanı: Haziran 15, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 15, 2013 (düzenlendi) bu fotolar öylesine çektim sis farlarına ise mavi folyo ile kat yaparak daha güzel bir renk elde ettik ayrıca çiftini 8 tl ye aldığımız turuncu park lambalarıda yakıştı diye düşünüyorum buda kırmızı filmler yaptık şu anda arabada babam çıkart diyor ama ben çıkarmadım buda çizimine yeni başladığım ve devam eden focus ::: buda kendi çizimim focus un iç mekanı son 1 sorum olacak size xenon far takmaya gittik fakat adam arabayı görür görmez abi ben focuslara ve mercedeslere xenon takmıyorum dedi hata veriyormuş ne diyorsunuz düşüncelerinizi almak isterim okuduğunuz için teşekkürler Haziran 15, 2013 Abdullahcan Mara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2013 Bir öğretmen olarak derim ki bu işlere kafa yormak için daha erken.Boşver şimdilik xenon felan işlerini.Araba bu haliyle de güzel.Babanın kafasını attırmamaya çalış yoksa arabanın ön koltuğuna zor oturursun.Bunlar tavsiye. Senin soruna gelince evet focuslara xenon takınca hata veriyor ama hallediliyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2013 tavsiye için çok sağolun öğretmenim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2013 Bir öğretmen olarak derim ki bu işlere kafa yormak için daha erken.Boşver şimdilik xenon felan işlerini.Araba bu haliyle de güzel.Babanın kafasını attırmamaya çalış yoksa arabanın ön koltuğuna zor oturursun.Bunlar tavsiye. Senin soruna gelince evet focuslara xenon takınca hata veriyor ama hallediliyor. Aynen, daha çok erken ben senin yaşındayken arabayı temizlemekten öteye gidemezdim Yaptıklarına gelince arka stoplara çektiğin transparan folyo siyah olmalıydı diye düşünüyorum. Beyaz kısım siyah geri kalan yerler orijinal kalsa daha iyi olur. Arkadan bakınca çok boğmuş arabayı plakaların kalın bir de plakalık takınca olmamış. Sis farındaki folyoya gelince hondacılar yapıyor onu. Hevesini az aldıktan sonra sök derim Zaten arabanız güzel gösterişli bir araba böyle yapıştırma folyo-kağıtlarla bişeyler yapmanı tavsiye etmem benden tavsiye 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap