Ünay V. Oluşturma zamanı: Haziran 15, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 15, 2013 Uzun zamandır kafamda planladığım american parkları sonunda taktırdım.İlk başta gözüme tuhaf gözüksede 1 hafta fln oldu takılalı gördükçe hoşuma gitmeye başladı umarım sizlerde beğenirsiniz ::::: 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2013 Hayırlı olsun... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2013 Ünal maşallahı var arabanın. Amerikan parklarda güzel durmuş makyajsız f1 lere hiç yakışmıyor sinyal tamponda olduğu için Daha öncede demiştim sana comfort jant kapağıyla beraber teneke jant+yay çok güzel durur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2013 gerçekten çok şkı olmuş elinize sağlık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ünay V. Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2013 Ünal maşallahı var arabanın. Amerikan parklarda güzel durmuş makyajsız f1 lere hiç yakışmıyor sinyal tamponda olduğu için Daha öncede demiştim sana comfort jant kapağıyla beraber teneke jant+yay çok güzel durur Sağol Fatih Saç jantları kar tipi lastiklerinde onlarda benim hoşuma gitmiyor 14' olduğu için küçük duruyor arabada Ama ilerde yay düşünüyorum bakalım zaman ne göstercek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Pakel Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Maşallah FOCUSSSS yakıyor bide şu maliyeti yazsak... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ünay V. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2013 Maşallah FOCUSSSS yakıyor bide şu maliyeti yazsak... Teşekkür ederim. American park'ın maliyeti 30 tL Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berk Aydın Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2014 Çok şık olmuş. Ayrıca arabanın kondisyonu da çok iyi görünüyo. Benim merak ettiğim şey farları yakmadan parkları yakmaya müsade etmiyo benimki. Bunun yolu nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Elvan Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2014 çok şık duruyor, jantlarda fena güle güle kullanın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2014 Çok şık olmuş. Ayrıca arabanın kondisyonu da çok iyi görünüyo. Benim merak ettiğim şey farları yakmadan parkları yakmaya müsade etmiyo benimki. Bunun yolu nedir? Sanırım sisleri sordunuz, sigorta kutusunda ufak bi müdahale ile yapılır, herhangi bir oto elektrikçinin yapabiliyor olması lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap