ufuk özdemir Oluşturma zamanı: Haziran 18, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 18, 2013 Sizce aracı 30 derece sıcağın altına hiç bir koruma olmaksızın park etmenin ne zararı olur?Bazıları torpidoya koruyucu güneşlik felan koyuyor hatta nemli bez serenler var.Bunu yapmalı mıyız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 O nemli bszi koyan gorur iki gun sonra Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 O nemli bszi koyan gorur iki gun sonra Sen koyuyor musun güneşlik felan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alp F. Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 pek bişey olacağını sanmıyorum en fazla içerisi hamam gibi olur bindiğinde biraz pişersin önceki arabam koyu renkti içi çok ısınıyordu ama hiç bununla ilgili bi sorun yaşamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 30 derece çok mu ki ? Millet nerede tutuyor. Güneşlik yeter. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Bi güneşlik temin edelim o zaman.Torpido felan çatlar mı diye sordum ama bişey olacağını sanmıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 İzmirde yaz ortasında aracın göstergesinde 50 derece görülebiliyor; ben mümkün olduğunca gölge; gölge bulamazsam mutlaka özellikle gösterge panelinin üzerine gelecek şekilde güneşlik koyarım ve en önemlisi ön 2 camı en az 1 parmak açık bırakırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Aynen, dün akşam arabaya bindiğimde 46 derece idi. Antalya'da yazın 50+ çok görüyoruz. Torpido o kadar sıcağa kaç yıl dayanır bilemem. Bir güneşlik almakta yarar var, ancak cam çok büyük büyük ebad alın. Bende bu var ve iş görüyor: http://www.hepsiburada.com/liste/dreamcar-mavi-gumus-1-kalite-metalize-guneslik-balonlu-jumbo-boy-75x165-cm-1104503/productDetails.aspx?productId=otev1104503&categoryId=20037833&SKU=OTEV1104503&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_start_index%3d0%26fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dotev1104503%26fh_lister_pos%3d1%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dg%255cu00fcne%255cu015flik%26fh_refview%3dsearch Ayrıca bundan önceki aracımda baştan Ziebart yapılmıştı, sonra da yıllık gereğinde pasta + cila olurdu, ama 8.yıldan sonra tavan verniğinde yanma olmuş ve giderek genişleyen bir alan matlaşmıştı, satmadan boyattım. Beri taraftan ağaç altlarına da dikkat etmek lazım, hasta olup fena halde reçine dökebiliyorlar ki o güneşten bile zararlı. Reçine + güneş ise en iyi kombinasyonu İzmirde yaz ortasında aracın göstergesinde 50 derece görülebiliyor; ben mümkün olduğunca gölge; gölge bulamazsam mutlaka özellikle gösterge panelinin üzerine gelecek şekilde güneşlik koyarım ve en önemlisi ön 2 camı en az 1 parmak açık bırakırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Cem Abi bu çok iyi oldu bende alayım; yeteri kadar büyük bir güneşlik bulamıyordum. Evet ağaçlara dikkat; birde küçük bir hatırlatma kuru otların üzerine dizelleri park etmemek gerek; DPF devreye girdiğinde anormal bir sıcaklık yayıyor. Kitapçıkta da var bu uyarı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Güneşlik kullanıyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 (düzenlendi) Bi güneşlik temin edelim o zaman.Torpido felan çatlar mı diye sordum ama bişey olacağını sanmıyorum. torpidoyu çatlatmak için 20 sene binmen lazım dedemin 91 model doğan arabasının torpido çatlamıştı araç 60 000 km Haziran 18, 2013 Tolga Başaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 (düzenlendi) cmaxin direksiyonun ortasında çatlak var, güneştenmidir bilmiyorum. ama hiç sanmıyorum. puntonun yolcu airbag kapağı çatlıyor kronik sorunmudur bilmiyorum bende olmadı sonatanın aynı şekilde kapak çatlamış. ben mümkün olduğunca ağaç altına park etmem güneşlik kullanmayada üşeniyorum ama Cem abinin paylaştığından alıp uzun süreli parklarda kullanmayı planlıyorum. Ama gerçekten yanıyor arabanın içi hele metal kısımlar el değmeyecek kadar ısınıyor Puntoda çakmak patlamıştı puntoda(7 sene) cmaxte(7,5 sene) izmir güneşinde bir sorun olmadı. Haziran 18, 2013 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Şu ısı geçirgenliği düşük şeffaf cam filmleri varmış, onları araştırmalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Bende var güneşlik önceki aracımdan kalma. Cem Abinin verdiğinin renginden ama küçük boyu. Daha büyüğünü alıcam mecburen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 hyundai accent vardı eskiden..çerkezköyde yaz kış dışarda dururdu...güneşten direksiyon üstü yanmıştı... balıkesirde garajımız var...dışarda park ettiğimde kullanmak için herhangi bir şeyim yok..2-3 saat güneşlensin kerata Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap