taner eviş Oluşturma zamanı: Haziran 18, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 18, 2013 arkadaşlar sahibinden comda dolanırken gördüm 2 yeni far var buyrunn işte linkleri. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-ford-focus-3-daylight-neon-far-2010-ve-sonrasi-127922149/detay http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-ford-focus-3-daylight-neon-far-2010-ve-sonrasi-127921297/detay pahalı gibi acaba fiyatta bişeyleer yaparlarmı toplu olarak alım yapsak ya da anlaşsak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Guzelmiş ama fiyat yuksek o fiyattan daha ucuza orjinali varken ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Guzelmiş ama fiyat yuksek o fiyattan daha ucuza orjinali varken ? güzelmiş kısmı öznel tabide tam olarak gerisini yazacaktım. 1000TLye orjinal far varken neden ne olduğu belirsiz farlarla uğraşıyorsunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Guzelmiş ama fiyat yuksek o fiyattan daha ucuza orjinali varken ? orjinali var ama bunda far yükseklik ayarı çalışıyorsa tercih sebebim olabilir ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 orjinali var ama bunda far yükseklik ayarı çalışıyorsa tercih sebebim olabilir ... dert yükseklik ayarıysa 100-200tlye far açılır motorlar değişir yükseklik ayarı çalışır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 1. linkte karanlık çekimde üstte düz beyaz gündüz lambası mı yanıyor, peki optik merceğin altındaki, altta sağa doğru kıvrılan led ler neyin nesi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 (düzenlendi) dert yükseklik ayarıysa 100-200tlye far açılır motorlar değişir yükseklik ayarı çalışır. yaptıran yapan varmı ? yoksa afakimi konuşuyoruz ? Haziran 18, 2013 Tolga Başaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 (düzenlendi) yaptıran yapan varmı ? yoksa afakimi konuşuyoruz ? Oktay abi yapıyor. ama fiyatı tahmin ettim. Haziran 18, 2013 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Başlık bu sefer düzenlendi. Kural 11- Konu başlığı; konunun içeriğini özetlemelidir. lütfen yardım, acemiyim, acil ve benzeri şekilde olmamalıdır.. Bu tür başlıklarla açılan konuların forumda açık kalmasına izin verilmeyecektir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 birde sonradan takılan orjinal drl farlarda arada kendi kendine sellektör tarzı bişiler yapma gibi problemler duydum sanki . gerçi konudaki farlarında yükseklik ayarı olup olmadığı veya ne şekilde çalıştığınıda bilmiyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2013 birde sonradan takılan orjinal drl farlarda arada kendi kendine sellektör tarzı bişiler yapma gibi problemler duydum sanki . gerçi konudaki farlarında yükseklik ayarı olup olmadığı veya ne şekilde çalıştığınıda bilmiyoruz anlık olarak açılıp kapanma yapma durumu var ancak bağlantı hatası/eksikliği nedeniyle. Far ile alakası yok. Bende yok mesela böyle birşey. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Başlık bu sefer düzenlendi. Kural 11- Konu başlığı; konunun içeriğini özetlemelidir. lütfen yardım, acemiyim, acil ve benzeri şekilde olmamalıdır.. Bu tür başlıklarla açılan konuların forumda açık kalmasına izin verilmeyecektir.. tmm dır arkadaşlar far yazıyordu ama 1. linkte karanlık çekimde üstte düz beyaz gündüz lambası mı yanıyor, peki optik merceğin altındaki, altta sağa doğru kıvrılan led ler neyin nesi.. mehmet abi aslında arayıp sormak gerek ve sanki led var tek tek görünüyormuş gibime geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 (düzenlendi) 1. linkte karanlık çekimde üstte düz beyaz gündüz lambası mı yanıyor, peki optik merceğin altındaki, altta sağa doğru kıvrılan led ler neyin nesi.. meraklandım aradım sordum , servo motoru filan tam uyumlu imiş , farın etrafındakiler led , üzerindeki uzun çizgide neon oluyormuş ... 1200 tl 12 ay taksit yapabiliyormuş ... almanyadan geliyor ürün ... oralarda tanıdıkları olan varsa daha ucuzada getirtebilir diye düşünüyorum ... bence kötü bir ürün değil ... far yükseklik ayarı filan hepsi çalışıyor (servo uyumlu denilen olay) fk'nın distribitörüymüş , çakma mal değil .... Haziran 19, 2013 Tolga Başaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 meraklandım aradım sordum , servo motoru filan tam uyumlu imiş , farın etrafındakiler led , üzerindeki uzun çizgide neon oluyormuş ... 1200 tl 12 ay taksit yapabiliyormuş ... almanyadan geliyor ürün ... oralarda tanıdıkları olan varsa daha ucuzada getirtebilir diye düşünüyorum ... bence kötü bir ürün değil ... far yükseklik ayarı filan hepsi çalışıyor (servo uyumlu denilen olay) fk'nın distribitörüymüş , çakma mal değil .... Soru şu: Xenon kiti fiyata dahil mi değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Soru şu: Xenon kiti fiyata dahil mi değil mi? xenon kiti paketin içine dahil değil maalesef ... Soru şu: Xenon kiti fiyata dahil mi değil mi? çok pahalı ürün aslında , kalitelimi yoksa fiyatı şişiriyorlar mı ? almanya fiyatına bakmak lazım ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap