Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Kendinden çok emin konuşanlara hayranım özellikle piyasa araştırmalarında Yatırım aracı değil araba kasmayın fazla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Yatırım aracı değil araba kasmayın fazla Doğru ama değer kaybından kaçınmak isteyen kullanıcı sayısı haddinden fazla, kassan da kasmasan da böyle, bu yüzden ikinci el çoğu insan için bir değerlendirme kriteri oluyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Doğru ama değer kaybından kaçınmak isteyen kullanıcı sayısı haddinden fazla, kassan da kasmasan da böyle, bu yüzden ikinci el çoğu insan için bir değerlendirme kriteri oluyor. Şuan bahsedilen araçlar kötü durumda değil zaten. Saab değil ya bu Yıl'da bir veya iki yıl'da bir araba değiştirmedikçe çok kasmanın anlamı bence yok. Param yetmiyorsa kaygım varsa zaten almam o arabayı daha ucuzuna binerim.Ben böyle düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Vw'i birisi kaporasını yakmadığı sürece 3 aydan önce alamıyorsunuz.Geçen gün lastikçide jetta almış birisi ile konuşuyorduk. Normalde 9 ay sıra bekleniyormuş, ben kaporasını yakan birisinden aldım dedi. Hiç inanmadım 9 aya geldiğine. Adamlar 1 senede fabrika kuruyorlar Yüksek hızlarda bana hiç güven vermiyor Focus. 160 ın üstüne çıktığımda tamamiyle gidiyor güven hissi. Kesinlikle Bmw deki gibi yere yapışmıyor, otoban canavarı değil kesinlikle 316i gibi. 320d çok daha iyi 335d çift turbo 286 beygir ise anlatılmaz Fiyatlarıda o yüzden pahalı. Yeni 316i tam bir otoban makinası. Dümdüz 4-5 şeritli boş kuru otoban olmadıkça uzın süre o hızlarda gitmek Focus ile bence çok tehlikeli. Elektrikli direksiyonun hıza adaptasyon edememesinden mi yoksa aracı kuş gibi hissettiğimden mi bilmiyorum ama bana hiç güven verici gelmiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Araba bu yahu. Abartmayın.. O kadar hız delisiyseniz motosiklete binin. Güvensiz falanda demeyin o süratte araba da güvensiz zaten.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M Sait Epçaçan Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Arkadaslar konu cok farklı yerlere gidiyor amac hız degil. Son hızdan ve yakıt tüketiminden bahsettik o kadar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Alın golf keyfinize bakın. Bagaj ihtiyacınız gerçekten varsa da Octavia ya bakın. Octavia liftback olduğu için hiçbirisi onun bagaj hacmine ve pratikliğine yaklaşamaz bile. Madem uzun süre kullanıyorsunuz değer kaybı falan hikaye.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Alın golf keyfinize bakın. Bagaj ihtiyacınız gerçekten varsa da Octavia ya bakın. Octavia liftback olduğu için hiçbirisi onun bagaj hacmine ve pratikliğine yaklaşamaz bile. Madem uzun süre kullanıyorsunuz değer kaybı falan hikaye.. Octavia'yı satmakta zor be abi.Ebediyen durmaz sonuçta illaki satılır. Satmak için ya ucuza vereceksin yada bekleyeceksin balık oltaya vursun diye.Kazada da focus kadar asla sağlam olamaz.Bakım fiyatlarıda yüksektir.Öyle ahım şahım araçta değil. Dizel otomatik aransaydı eyvallah ama bence Focus ideal. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Kazada focus kadar asla sağlam olamaz cümlesi somut bir veriye dayanıyormu yoksa işkembe spec bir yorummu? Sence focusun ideal olmasına birşey diyemem görüşündür. Ama bence sedan alınacaksa focus arka sıralarda yer ancak bulabilir benim listemde.. Dar bagaj eşiği kullanışsız bagaj biçimi benim için onu tercih etmemek için yeterli sebepler. Ben zaten sedan araba alanları anlamakta güçlük çekiyorum. D sınıfı falan alınıyorsa hadi prestij imaj falan filan neyse de C ya da B segmentinde gereksiz.. Bagaj ihtiyacın varsa git SW al, yok bagaja o kadar ihtiyacın yoksa ayda yılda bir kullanacaksan HB al gitsin.. Kaplumbağa gibi evi sırtımızda taşımıyoruzki.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Herşey kullanım mı ? Zevk diye birşey de var yani anlamaya çalışmaya pek gerek yok yani Ben de yılların hb severiyim ama focus 3 alacak olsam sedan düşünürüm.. Belki sadece düşünürüm ama diğerlerinde düşünmezdim işte tasarım zevki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Kazada focus kadar asla sağlam olamaz cümlesi somut bir veriye dayanıyormu yoksa işkembe spec bir yorummu? Sence focusun ideal olmasına birşey diyemem görüşündür. Ama bence sedan alınacaksa focus arka sıralarda yer ancak bulabilir benim listemde.. Dar bagaj eşiği kullanışsız bagaj biçimi benim için onu tercih etmemek için yeterli sebepler. Ben zaten sedan araba alanları anlamakta güçlük çekiyorum. D sınıfı falan alınıyorsa hadi prestij imaj falan filan neyse de C ya da B segmentinde gereksiz.. Bagaj ihtiyacın varsa git SW al, yok bagaja o kadar ihtiyacın yoksa ayda yılda bir kullanacaksan HB al gitsin.. Kaplumbağa gibi evi sırtımızda taşımıyoruzki.. Somut olarak ikisinide çarpıştırmadım ben kafa kafaya.Ama Focusta kullanılan bor çeliğinin sağlamlığını görmüş birisi olarak konuşuyorum Biraz işkembe biraz somut demek yanlış olmaz. IIHS'te Focus'u çok beğendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 (düzenlendi) Aracın güvenilir olmasını hala çeliğin rijitliğine bağlıyorsak işimiz uzun demektir.. Kaldı ki bahsedilen bor çeliği, % 0.001-0.003 arasında bor bulunan çökelme sertleşmeli çelik Skodanın kullandığı alaşımı biliyormuyuz? İşkembe spec daha doğru bir tanımlama olur sanırım. Her ne kadar ncap testleri mutlak belirleyici olmasalar ve sağlamlık göstergesi olmasalar da iki aracı karşılaştırma açısından kullanılabilirler bence http://tr.euroncap.com/tr/results/skoda/octavia/512.aspx Focus....http://tr.euroncap.com/tr/results/ford/focus/2012/430.aspx Bu arada şu dikkatimi çekti. Skoda da 2 yıl sınırsız km garanti veriyorlar. Taksici falan olsam alırdım.. Haziran 22, 2013 Mertol Kip tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2013 Golf 7,Yeni Leon,Audi A3 ile aynı şaseye sahip.Golf 7 iihs moderate overlap testinden aldığı değerle Focus un aldığı değer farklı. Kim daha üstün? Tabiki Focus Skoda NEDENSE iihs'te yok. Galiba aynı platformadaki aletleri test etmiyorlar fuzuli yere. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2013 (düzenlendi) Golf 7,Yeni Leon,Audi A3 ile aynı şaseye sahip.Golf 7 iihs moderate overlap testinden aldığı değerle Focus un aldığı değer farklı. Kim daha üstün?Pardon da nereden buldun IIHS yeni Golf testini, şu anda sitelerinde Golf diye görünen 2005 Jetta'ya ait test sonuçları. Bir şey mi kaçırdım? Ayrıca onda da sadece sağ ayak mesafesinde Focus bir kademe daha iyi, diğerleri aynı. Haziran 23, 2013 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2013 Yeni leon. Toledo ve octavia nin icleri bence cok itici bir tasarima sahip. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap