Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Bugun cuma namazından geldikten sonra garajda duran arabamıza bindim ve müzik açtım , garaj serin olduğu için az dinleniym dedim
Sonrasında müzik dinlerken bi an aklıma ; ilk aldığımız zaman ile şuanki vites kolundaki farklılıklar aklıma geldi.
Sanki şuan daha sert gibi , veya alıştığımız için psikolojikmen öyle geliyor bana.
Fazla uzatmayayım , viteslerin daha rahat geçişi için resimdeki yere çok az yağ sıktım ince yağ.Şu kapıları yağladığımız yağdan.Birde aklıma bişey takıldı 2 tane kolu tutan mekanizma var ve bunların üstünde ayarlana bilenen kollar var.Bunlar ne işe yarar ? bi tanesini baya sıktım sanki vites daha rahatladı gibi , belkide yağ sıktığım için olmuş olabilir.
Gerçi bi şikayetim yok ama daha iyisini kim istemezki.Daha rahat vites geçişi için ne yapılabilir ?
edit : resim eklerken kullandım fakat genişletilmelere izin vermiyormuş
uA_Y_C_A tarafından düzenlendi RESİM LİNKLERİ -DİRECT- olmalıdır..Diğer türlü hata mesajı almaya devam edersiniz..Bkz: Resim ekleme konusu
Soru
Emre V.
öncelikle herkese hayırlı cumalar dilerim
Bugun cuma namazından geldikten sonra garajda duran arabamıza bindim ve müzik açtım , garaj serin olduğu için az dinleniym dedim
Sonrasında müzik dinlerken bi an aklıma ; ilk aldığımız zaman ile şuanki vites kolundaki farklılıklar aklıma geldi.
Sanki şuan daha sert gibi , veya alıştığımız için psikolojikmen öyle geliyor bana.
Fazla uzatmayayım , viteslerin daha rahat geçişi için resimdeki yere çok az yağ sıktım ince yağ.Şu kapıları yağladığımız yağdan.Birde aklıma bişey takıldı 2 tane kolu tutan mekanizma var ve bunların üstünde ayarlana bilenen kollar var.Bunlar ne işe yarar ? bi tanesini baya sıktım sanki vites daha rahatladı gibi , belkide yağ sıktığım için olmuş olabilir.
Gerçi bi şikayetim yok ama daha iyisini kim istemezki.Daha rahat vites geçişi için ne yapılabilir ?
edit : resim eklerken kullandım fakat genişletilmelere izin vermiyormuş
uA_Y_C_A tarafından düzenlendiRESİM LİNKLERİ -DİRECT- olmalıdır..Diğer türlü hata mesajı almaya devam edersiniz..Bkz: Resim ekleme konusu
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap