Cem Boneval Oluşturma zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 22, 2013 Parkur bu: Solda Demre çıkışından başladık Finike istikametine yürüdük. İki sürücü de işinin ehli, trafik müsait sayılır, mütevazi bir sürüş olmadı, benim hız ortalamam yalnız bu yol için 86 km/h çıktı. Nasıl geçti dersiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Zevkli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 EB toz yutturmuştur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Bir süre sonra BMW seni takip edemez oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Altunbaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Parkur sonunda BMW satışa çıkar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 (düzenlendi) eb almıştır ama bmw sürücüsü daha çok keyif almıştır bence, (1.16D kullanmadım ama 3.20D den yola çıkarak.) Haziran 22, 2013 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 eb almıştır ama bmw sürücüsü daha çok keyif almıştır bence, (1.16D kullanmadım ama 3.20D den yola çıkarak.) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 İki tane orta seviyede sürücü alırsanız BMW virajlarda geçer düzlükte izler, iki tane yolu, asfaltı ve araçlarını bilen ileri seviye sürücü alırsanız malesef ki 2-3 viraj 1-2 düzlük sonrası BMW dikiz aynanızdan kaybolur. Sürücülerin işinin ehli olarak belirttiğinize göre parkur uzunluğuna ve trafiğe göre birbirinizi kaybetmeseniz de fark 4-5 arabadan aşağı inmemeli. BMW hayranı olsam da araçların gerçek limitleri arasındaki farkın çok fazla olduğunu düşünmüyorum. Virajlarda mantıklı riskler alarak BMW'yi öne geçirmemişsinizdir diye tahmin ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 116d değilde 1.6eb ile güçleri yakın olan yeni kasa 118i ile o yollarda 1.6 eb ile kapışmanın sonucunca 118i yerdi eb'u.Güçlü motorla arkadan itiş birleşimce heleki 1 serisi gibi mükemmel bir ağırlık dağılımının olduğu araçta o yoldaki en keskin virajlar bile sıradan gelir. O yolu iyi bilirim Kaş'a sık sık gittiğim için. Zorladığımda Focus arkada kaymaya başlıyor hemde 225 tabanlı lastik ile. Eski kasa yani Focus 2 1.6 tdci 109 luk ile birebir aynı mekaniğe sahip olan Volvo ilede sıkça arkadan kaymalar yaşadım sert girdiğimde. Ki arabada 4 kişi idik Volvo ile geçtiğimde. Eski kasa 118i otomatik 143 beygir ile o virajlarda 160 beygirlik düz vites Vw scirocco'yu geçtim. Sürücü faktörüde önemli fakat eşdeğer sürücüleriz diyebilirim Vw kullanıcısı Metin için. Ki ben o zamanlar 180 kg idim,Metin 80-90 kilo civarıydı Arkadan itişli 1 serisinin virajlardaki tek sorunu önden kayma. Buda direksiyonu virajın içinde kırıp,tam gaz yüklenmediğiniz sürece olmuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 cem abi sizin plaka + arka tampon ezberlenmiştir rakip tarafından Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman ünal Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 86km ortalama Bence Ecoboost un önderliğinde gitmiştir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 cem abi ne zaman öğreneceğiz detayları Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Altunbaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 1 serisinin avantajı SMG ve arkadan itişi. kalite anlamında focusla kafa kafaya. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 1 serisinin avantajı SMG ve arkadan itişi. kalite anlamında focusla kafa kafaya. Smg sadece E46 M3,E9x M3,E60 M5 te var. 116i,116d,118i,120i,118d ve 120d lerde yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Altunbaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Smg sadece E46 M3,E9x M3,E60 M5 te var. 116i,116d,118i,120i,118d ve 120d lerde yok. 118i de SMG olduğunu yazmışlardı. ne koymuşlar Steptronic? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap