Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 (düzenlendi) 118i de SMG olduğunu yazmışlardı. ne koymuşlar Steptronic? 116d Manuel Hatta fiyat listesindeki tek manuel araç Haziran 22, 2013 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Yeterli tahmin almadan aciklamayacak Cem abi, belli oldu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Cem abiyi kafadan 1.yazmıyalım diye bmw nin sürücüsünüde iyi olarak belirtmiş ama ben sanmıyorum Cem abi ye yaklaşabildiğini. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Bence bmw dizel olduğu için rampada geçer düz yolda eb görme şansı sıfır.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Fena gitmiyorsunuz, devam, daha bol bir vakitte yazacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemal kaya Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 araba ve yarışta iddalı değilim ama, psikolojiden anlarım, bu soru buraya geldiğine göre cevabı soruda gizli, bmw 1 serisi bayırda rampada toz yuttu..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Aybars Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 1.16 d'yi fazla hafife almayın. 260nm tork ve arkadan itişi düşününce virajlı bir yolda sürpriz yapabilir. çok meraklandım şimdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 118i de SMG olduğunu yazmışlardı. ne koymuşlar Steptronic? 8 ileri steptronic var,6 ileri manuelde seçenekler arasında ama Türkiye'ye hiç manuel geldi mi bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 O yoldan 4-5 kere geçmişliğim var sürücü için çok güzel fakat yolcular için biraz ürkütücü olabiliyor o virajlarhele arabada aileden birileri varsa .O yolda ortalama 86km yapmak bile çok büyük bir olay bence çünkü oyle virjlar varki hızınızı baya bir düşünürmenizi gerekiyor.Cem hocam tabiki 1.16d yi almıştır diye düşünüyorum 86kmlik hız ortalmasıyla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Birçok faktör var.Bmw stepne koymuyor ve runflat lastikler koyuyor.Bu lastiklerde gerekse yanakları gerekse dişleri taş gibi oluyor.Yol tutuşu zayıflıyor runflat ile.Heleki continentalin RunFlat lastiği ise Sürücü faktörüde çok önemli bahsetmeye bile gerek yok. Yolda dik rampalar yok sadece aşırı virajlı. 116i bile virajlarda 118i kadar iyi performans gösteremiyordu.Çünkü gücü ve torku 118i ye göre daha düşük.Virajlarda gaza basınca dengeleyici tutunma hissi olmuyordu 118i deki gibi.Tabi bu 116d yani torku daha yüksek. Yinede 1.6 eb u sürücü faktörleri eşit ise geçebileceğini pek düşünmüyorum. Haa 116d yol vermemiştir,kendisini geçmesine izin vermemiştir orası bilinmez. Ama 1.6 eb u o virajlarda 2 vitesten almayacaksın tüketim falan önemsiz olacak basta bas yüksek devirlerde Sonuçta 7000 devir çeviriyor makine. Cem bey 116d i kullanmışta olabilir denemek için 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Fena gitmiyorsunuz, devam, daha bol bir vakitte yazacağım Cem hocam ben merak ediyorum ecoboostun yakıt tüketimi ne oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Dizel rampada düzde hiçbir yerde bu beygir ile yetişemez. 1000 km gittim o arabayla 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 (düzenlendi) Cem hocam ben merak ediyorum ecoboostun yakıt tüketimi ne oldu bende tam bunu sorayım diyordum düze çıkar çıkmaz gaza kökleyince ütülemiştir BMW yi. ikisininde 0-100 ü bellidir malum. doğrudur focus un arkası sert girince geziyor dışa doğru hatta arkası değil tümüyle geziyor. ama arkada 2-3 kişi oturunca bizim eşraftan, o virajları çok rahat dönebiliyorum..e bunda tahminim focus un yerden yüksekliğide etkilidir. süspansiyonlarıda. bu konuda focus da bir BMW olabilir, mühendislerinin kafası yeteri kadar çalışıyordur ama imalat tercihidir diye düşünüyorum Haziran 22, 2013 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 (düzenlendi) bence nal toplamıştır ... yanlız o yolda 86 km ortalama gayet iyi o yol için ... insan evladı yapımı bir yol değil orası , çoğrafyaya göre kıvrım kıvrım bende ağvaya geldim sabah saatlerinde yol tenha olduğu için tempomu yükselttim ... benim eb tren gibi rayda gidiyor diyebilirim Haziran 22, 2013 Tolga Başaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Alan Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Arkası yarın gibi heyecanlı olmuş,merak ettim bak Cem abi akşam akşam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap