Cem Boneval Oluşturma zamanı: Haziran 24, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 24, 2013 Deniz kıyısında yaşıyorum, suyu da seviyorum, ne zamandır kafamı meşgul ediyordu, ideal yaz arabası hangisi olur diye!? Sonunda buldum ve kısa bir mizansen yazdım : ABD'de Fountain Valley Bodyworks firması Panther WaterCar diye bir model üretmiş. Klasik üstü açık cip havasında ve çok hoş, efil efil, üstelik 3,7L bir VTEC Honda motoru var, belli ki bastın mı gidecek... Haliyle aldık arabayı, uğradık manitanın evine, attık onu da arabaya koyulduk yola... Kız tutturmaz mı teknen yok mu senin, yüzmeye gidelim, su kayağı yapalım, balık tutalım diye... Ne yapacağız, çare yok, sürdük suya bakalım ne olacak diye... O ne, yüzüyor meret, yüzmek ne kelime suda uçuyor adeta. Vay canına! Hal böyle olunca balığımızı da tuttuk, su kayağı da yaptık, teknesi olan arkadaşlara nispet de... 70 km/h hız bile yaptık suda, evet yanlış okumadınız suda! Akşam da döndük eve,park ettik garaja, böyle geçti keyifle bir gün! Nasıl ama? 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Harika da suya girerken peruk takmasaydın iyiydi abi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Harika da suya girerken peruk takmasaydın iyiydi abi.. Fazla detaycı gördüm seni, resmin genelini kaçırma saçlara bakarken... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Çok çirkin, ilk fotoğrafta tekerin arkasında takoz var, el freni yok muymuş? 5. fotoğrafta VTEC açmış sanırsam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Fazla detaycı gördüm seni, resmin genelini kaçırma saçlara bakarken... Detaylar ilgimi çekiyor nedense... Resmi geneli derken? Bikinili abla mı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 bu fena yaa http://www.youtube.com/watch?v=UO4cw565V98 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 hatun da promosyonsa alınır bu araç şaka maka başka muadil prototiplere de rastlamıştım ama bunu daha manyağı da var havada karada suda giden hani yakında bunu bekliyorum ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Polat Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 ilk fotoğrafta tekerin arkasında takoz var, el freni yok muymuş? Benim de dikkatimi ilk o çekti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Çok çirkin Onu beğenmediysen bunu verelim, Gölbaşı'nda çok sükse yapar... Promosyonlu... Rinspeed Splash, suda 80 km/h, karada 0-100 5,9 s Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Zaten mardindeyim diye isyanım var bunu görünce tam ipler koptu bende 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Van'dakiler için bir şans var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Bize verilen promosyonlar otomobil, araç ve gereçlerinden öteye geçmedi....Artık bir daha ki dünyaya gelişimize tabii o da bir ihtimal ...peee 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Bize verilen promosyonlar otomobil, araç ve gereçlerinden öteye geçmedi....Artık bir daha ki dünyaya gelişimize tabii o da bir ihtimal ...peee Tehlikeli sulardasin abi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 @Cem Boneval, Yok ben bunu da beğenmedim. Amfibik olacaksa Hovercraft olsun. Kullanımı zor, yeterince hızlı, sürekli yan yan giden bir zımbırtı . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Zaten mardindeyim diye isyanım var bunu görünce tam ipler koptu bende Al bendende o kadar. Bunu alacak kadar param olsa muhtemelen bir tekne alirim bir de 4x4. Ne gerek boyle seylere. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap