Bekir B. Oluşturma zamanı: Haziran 25, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 25, 2013 İş seyahati de olsa, Karadeniz de bulunduğum süre içine bir kaç kare yakalayıp, sizlerle paylaşmak istedim ancak resimler telefon ve tabletten çekildiği için şimdiden bu konuda duayen olan arkadaşlar çok amatör olarak değerlendirirse..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2013 hani nerededur? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2013 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2013 nerelerdeydiniz? ben Karabük lüyüm de batı karadeniz mi orta ve doğu ya mı gittiniz. resimlere mekan ismide eklerseniz?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2013 y nerelerdeydiniz? ben Karabük lüyüm de batı karadeniz mi orta ve doğu ya mı gittiniz. resimlere mekan ismide eklerseniz?? nerelerdeydiniz? ben Karabük lüyüm de batı karadeniz mi orta ve doğu ya mı gittiniz. resimlere mekan ismide eklerseniz?? Otelde int. ağır sanıyorum bu yüzden resim yüklemek ve cevap yazmakta sıkıntı var.... Trabzon -Rize - Gümüşhane - Girasun ve Ordu da bulunacağım.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2013 Çok merak ediyorum oraları kısmet olursa 10.ayda gitmeyi düşünüyorum.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2013 Çok merak ediyorum oraları kısmet olursa 10.ayda gitmeyi düşünüyorum.... Evet Serdar'ım mutlaka görülmesi gereken yerler ... İnsanlarıda çok içten... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2013 Çok merak ediyorum oraları kısmet olursa 10.ayda gitmeyi düşünüyorum.... Is icinse bilemem de gezmek icinse pek uygun bir mevsim degil be Serdarim... Bekir abim memleketimin havasini cek bolca icine.. İş seyahati de olsa, Karadeniz de bulunduğum süre içine bir kaç kare yakalayıp, sizlerle paylaşmak istedim ancak resimler telefon ve tabletten çekildiği için şimdiden bu konuda duayen olan arkadaşlar çok amatör olarak değerlendirirse..... Abi Ünye'den gecerken bi Çakırtepe'ye çıkın derim.. Pide arti Unye koyu manzarasi.. harikadir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2013 Is icinse bilemem de gezmek icinse pek uygun bir mevsim degil be Serdarim... Bekir abim memleketimin havasini cek bolca icine.. Abi Ünye'den gecerken bi Çakırtepe'ye çıkın derim.. Pide arti Unye koyu manzarasi.. harikadir Tamamdır Alperenim kısmet olursa, uğranacak yerlere eklendi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2013 Bekir abi.Giresun benim memleketim.Giresun kalesine çık.Görele'de pide ye.Uluburun da denize gir(Akdenizi aratmaz)Eğer 10 temmuz gibi orada olacaksan bunları yaparken yanında ben de olabilirim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
teoman soydaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2013 Trabzon -Rize - Gümüşhane - Girasun ve Ordu da bulunacağım.... gümüşhane karaca mağarasını ziyaret etmelisiniz. hatta müsait olursam size eşlik edebilirim. ne zaman gümüşhanede olacaksınız. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2013 Bekir abi.Giresun benim memleketim.Giresun kalesine çık.Görele'de pide ye.Uluburun da denize gir(Akdenizi aratmaz)Eğer 10 temmuz gibi orada olacaksan bunları yaparken yanında ben de olabilirim. Ufuk birlikte olmayı çok isterdim, cuma günü akşam uçağı için Trabzon a dönüş var... Denize girmenin dışındakiler için ( iş için bulunacağımdan fırsat olmaz) kale ve pide ziyafeti olur gibi..... gümüşhane karaca mağarasını ziyaret etmelisiniz. hatta müsait olursam size eşlik edebilirim. ne zaman gümüşhanede olacaksınız. Teoman teşekkür ederim bu gün öyleye kadar Gümüşhane de olup oradan Girasun a geçiş var... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2013 Ufuk birlikte olmayı çok isterdim, cuma günü akşam uçağı için Trabzon a dönüş var... Denize girmenin dışındakiler için ( iş için bulunacağımdan fırsat olmaz) kale ve pide ziyafeti olur gibi..... Teoman teşekkür ederim bu gün öyleye kadar Gümüşhane de olup oradan Girasun a geçiş var... Hmmm, donus ucaklaysa Unye olayi olmaz tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2013 Hmmm, donus ucaklaysa Unye olayi olmaz tabi Hacım haftaya sizin oralardayız, ordu trabzon vs Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2013 Hacım haftaya sizin oralardayız, ordu trabzon vs Tur ile mi gidiyorsunuz hacim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap