Guest Murat yılmaz Oluşturma zamanı: Haziran 25, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 25, 2013 arkadaşlar uzun araştırmalar sonucunda yeni ses sistemini taktırdım aracıma sistem şöyle phılıps 250 watt 120 rms 4 adet 16,5 cm kompenant. edison marka (U.S.A) 2400 watt amfi 1800 watt cadence (U.S.A) kutu bas orjinal kabinli sistem böyle şimdilik bana göre mükemmel ötesii takan yeri söylerim yönetim kızmazsa .. resimler iki üç güne atarım işallah.............. yorumlarınız neler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2013 ilk yorum benden olsun hayırlı uğurlu olsun bence philips yerine focal daha iyiolurdu cadence nın subwoofer larının iyi olduğunu söylüyorlar. temiz müzikler olsun diyelim benim ses sistemi de şu an kargoda yarın elime ulaşacak perşembe günü de taktıracağım focal kompenat 2 takım 2 ön kapılara 2 arka kapılara for x 2500 watt anfi for x 1.2 farad kapasitör kicker marka 2000 watt 38 cm subwoofer geldiğinde taktırırken hemen resimleyip forumumuza yeni bir konu kazandıracağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Murat yılmaz Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2013 (düzenlendi) ilk yorum benden olsun hayırlı uğurlu olsun bence philips yerine focal daha iyiolurdu cadence nın subwoofer larının iyi olduğunu söylüyorlar. temiz müzikler olsun diyelim benim ses sistemi de şu an kargoda yarın elime ulaşacak perşembe günü de taktıracağım focal kompenat 2 takım 2 ön kapılara 2 arka kapılara for x 2500 watt anfi for x 1.2 farad kapasitör kicker marka 2000 watt 38 cm subwoofer geldiğinde taktırırken hemen resimleyip forumumuza yeni bir konu kazandıracağım hayırlı olsun kardeş amfi 5 kanal değilmi yoksa kom. ları aynı çıkışa bağlıyorlar diye biliyorum oda çok yük bindiriyor herhalde. focal iyi hoşta fiyatları tuzlu ben gayet memnunum sesten bana göre çok bile yani Haziran 27, 2013 Murat yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2013 hayırlı olsun kardeş amfi 5 kanal değilmi yoksa kom. ları aynı çıkışa bağlıyorlar diye biliyorum oda çok yük bindiriyor herhalde. focal iyi hoşta fiyatları tuzlu ben gayet memnunum sesten bana göre çok bile yani üstad akşamaaçıyorum konuyu bakarsın resimlere filan videoda ekleyebilirsem ekleyeceğim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap