Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Bu sira 2011 modellerinden focuslara yakindan ilgiliyim
Iki arac buldum biri aksesuarli beyaz 41500e anlastik digeri ise bos kirmizi 36000e anlastik.
Aksesuarli olanda ekstra olarak;
- Body kit
- Mercekli tit. x fari
- Navigasyon
- Geri gorus cam
- Spoiler
- Eksoz
- Inceden tahminen 500 tl lik anfi ve subw
- Kol dayama mevcut
Bunlari kendim yapmak istesem ne kadar mal olur. Ne kadar harcarim konusunda sorum var. Bu nedenle sorularimi sizlere sormak istedim. Ilan numaralarini da yazacagim az sonra. Bodyli olan 30000de digeri 50000de. Kmler benim icin uygun ikisinde de. Benim icin konuyu yorumlarsaniz sevinirim.
Ornegin, farlari forumdaki abiye mercek taktirabilirsin su kadar tutar. Body kit uyguna surada plastik var. Navi su kadar eder gibi. Cunku bu arkadasin orjinal mi yoksa disardan mi aldigini bilmiyorum aletleri. Elektronikci cunku kendisi. Kuzeni de forddan yeni cikmis.
Gorustuk az once de guvenemedim tam olarak. Kmleri oynanmamis gibi gorunuyor. Sıkıştırınca arada kacamak cevaplar almadim degil.
Kirmizi arac bos olan ise kayseri de. Satici iyi konusuyor orta yasli bi abi. Yalniz yol gozume cok geliyor. Alip da onun arabasiyla mi ugrasip yapsam bilemedim. Ya da hic para harcamadan oylece binsem mi?
Bi yardimci olun iste Ben de su kararsizliktan kurtulayim. Herkese iyi gunler dilerim tekrardan.
Soru
Tolga Gökdemir
Herkese merhabalar iyi gunler dilerim,
Bu sira 2011 modellerinden focuslara yakindan ilgiliyim
Iki arac buldum biri aksesuarli beyaz 41500e anlastik digeri ise bos kirmizi 36000e anlastik.
Aksesuarli olanda ekstra olarak;
- Body kit
- Mercekli tit. x fari
- Navigasyon
- Geri gorus cam
- Spoiler
- Eksoz
- Inceden tahminen 500 tl lik anfi ve subw
- Kol dayama mevcut
Bunlari kendim yapmak istesem ne kadar mal olur. Ne kadar harcarim konusunda sorum var. Bu nedenle sorularimi sizlere sormak istedim. Ilan numaralarini da yazacagim az sonra. Bodyli olan 30000de digeri 50000de. Kmler benim icin uygun ikisinde de. Benim icin konuyu yorumlarsaniz sevinirim.
Ornegin, farlari forumdaki abiye mercek taktirabilirsin su kadar tutar. Body kit uyguna surada plastik var. Navi su kadar eder gibi. Cunku bu arkadasin orjinal mi yoksa disardan mi aldigini bilmiyorum aletleri. Elektronikci cunku kendisi. Kuzeni de forddan yeni cikmis.
Gorustuk az once de guvenemedim tam olarak. Kmleri oynanmamis gibi gorunuyor. Sıkıştırınca arada kacamak cevaplar almadim degil.
Kirmizi arac bos olan ise kayseri de. Satici iyi konusuyor orta yasli bi abi. Yalniz yol gozume cok geliyor. Alip da onun arabasiyla mi ugrasip yapsam bilemedim. Ya da hic para harcamadan oylece binsem mi?
Bi yardimci olun iste Ben de su kararsizliktan kurtulayim. Herkese iyi gunler dilerim tekrardan.
Beyaz focus sahibinden ilan no : 129494912
Kirmizi ilan no : 128929361
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 6 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap