Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaşlar bu ara çok soru soruyorum kusuruma bakmayın lütfen. Az önce alttaki paylaştığım vidyoyu izledim, vidyo açıklamasında araç titanium olarak gözüküyor benimkide aynı ama vidyoda bakarsanız 0:12 de ki buton benim aracımda yok.
Araç donanımında ford sync var bluetooth vasıtasıyla baglanıyorum arama parça dinleme vb yapabilyiorum fakat klima ayarı, radyo örneğin frekans söyleme vb gibi vidyoda gördüğünüz hiçbirşeyi yapamıyorum?
Vidyodaki o tuş yok benim aracımda direksiyon üzerinde minik konuşma işareti var fakat o komutların hiçbiri yok klima vb gibi?
Soru
Hasan Şahin
Arkadaşlar bu ara çok soru soruyorum kusuruma bakmayın lütfen. Az önce alttaki paylaştığım vidyoyu izledim, vidyo açıklamasında araç titanium olarak gözüküyor benimkide aynı ama vidyoda bakarsanız 0:12 de ki buton benim aracımda yok.
Araç donanımında ford sync var bluetooth vasıtasıyla baglanıyorum arama parça dinleme vb yapabilyiorum fakat klima ayarı, radyo örneğin frekans söyleme vb gibi vidyoda gördüğünüz hiçbirşeyi yapamıyorum?
Vidyodaki o tuş yok benim aracımda direksiyon üzerinde minik konuşma işareti var fakat o komutların hiçbiri yok klima vb gibi?
Ne derseniz koymayımı unutmuşlar o tuşu?
http://www.youtube.com/watch?v=RXiYMsx7hTU
Edit: Video linkini eklemeyi unutmuşum.
Hasan Şahin tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 26 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap