taner eviş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 hayirli olsun sadece hoparlorleri degistiresim.var benim de oneriniz nedir acaba on arka icin bir de eskisine gore fark olur ses kalitesinde sanirim teyp ayni ama. pioneer yada orj fransız focal alpine de olabilir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Ş. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 hayırlı olsun taner bey, bir kaç sorum olacak size basınız gördüğüm kadarıyla portsuz daha önceki deneyimlerimle kıyasladığım da focusun bagaj kapağı beni korkutuyor elektrikli olmasıda cabası dayanma gücü hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz çok fazla esneme yapıyormu? diğer bir sorum ise hem ön kapı hemde arka kapı için crossoverları nerelere yerleştirdiniz kapı içlerinde yeteri kadar yer var mı? ayrıca araştırıyorum ama henüz net bir bilgi bulamadım bu sorum genel olarak herkese start-stoplu araçlarda bendeki 1.0 gibi mesela sistem araca yüklendikten sonra akü yetersiz kalırmı start stop devreyeyken acaba amfiden güç keser mi? tekrardan keyfini çıkartarak kulanın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 bir kaç sorum olacak size basınız gördüğüm kadarıyla portsuz daha önceki deneyimlerimle kıyasladığım da focusun bagaj kapağı beni korkutuyor elektrikli olmasıda cabası dayanma gücü hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz çok fazla esneme yapıyormu? diğer bir sorum ise hem ön kapı hemde arka kapı için crossoverları nerelere yerleştirdiniz kapı içlerinde yeteri kadar yer var mı? ayrıca araştırıyorum ama henüz net bir bilgi bulamadım bu sorum genel olarak herkese start-stoplu araçlarda bendeki 1.0 gibi mesela sistem araca yüklendikten sonra akü yetersiz kalırmı start stop devreyeyken acaba amfiden güç keser mi? Taner gelene kadar ben cevap vereyim. Bagaj kapağını esnetecek kadar güçlü bas olasıdır ki sizin iç organlarınızı da dağıtır. Crossover el kadar bir şey, kapı içine en az beş tane yerleştirirsiniz. Sistemin aküden çekeceği akım start-stopun devre dışı kalmasına neden olabilir, hele ki akü eskimeye yüz tutunca. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 hayırlı olsun taner bey, bir kaç sorum olacak size basınız gördüğüm kadarıyla portsuz daha önceki deneyimlerimle kıyasladığım da focusun bagaj kapağı beni korkutuyor elektrikli olmasıda cabası dayanma gücü hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz çok fazla esneme yapıyormu? diğer bir sorum ise hem ön kapı hemde arka kapı için crossoverları nerelere yerleştirdiniz kapı içlerinde yeteri kadar yer var mı? ayrıca araştırıyorum ama henüz net bir bilgi bulamadım bu sorum genel olarak herkese start-stoplu araçlarda bendeki 1.0 gibi mesela sistem araca yüklendikten sonra akü yetersiz kalırmı start stop devreyeyken acaba amfiden güç keser mi? tekrardan keyfini çıkartarak kulanın cem abi zaten cevabı vermiş ama bas portsuz değil portu yanda kapasitör takarsanız akü ömrünü uzatırsınız bildiğim kadarıyla. crossoverlar için yeterince yer mevcut keşke onları da resimleseymişim esnemeye gelince izolasyonumuz mükemmel aracın pek bi esneme göremedim ben 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Ş. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2013 esnemeden kastım zaten bagaj kapağının yerinden çıkması kadar değildi canım kastım kilit mekanizmasının dayanıklılığıydı aslında teşekkür ederim cevaplar için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Çakal Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 İyi Akşamlar herkese taner arkadaşım yapmış oldugu paylaşım için teşekkür ederim hayırlı olsun bende 2011 focus var yeni kasa orjinal teyp üzerinde yapıldı bu işlemler ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 arkadaşlar otomatik park iptaldi bildiğiniz gibi ürünü yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve bu ürün yeni geldi sesli komutu da destekliyormuş oto parkı da ürün şu an montajda ilk resmini paylaşayım videollu inceleme gelicek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 arkadaşlar otomatik park iptaldi bildiğiniz gibi ürünü yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve bu ürün yeni geldi sesli komutu da destekliyormuş oto parkı da ürün şu an montajda ilk resmini paylaşayım videollu inceleme gelicek Malzeme kalitesini düzeltmişler mi peki ? Benim almayi düşünmeme sebebim bu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Malzeme kalitesini düzeltmişler mi peki ? Benim almayi düşünmeme sebebim bu Çok paraaaa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Çok paraaaa Oda var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Oda var 2 bin tl etmez reyis 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Malzeme kalitesini düzeltmişler mi peki ? Benim almayi düşünmeme sebebim bu ne açıdan Sabri kardeşim donanımsal kalite olarak mı yoksa yazılımsal olarak mı ?? ürünün dışı bi değişik piano black değil tamamı bazı yerlerinde kullanmışlar bence de güzel olmuş. menüsü çok harika olmuş park sensörüne ufaktan bir animasyon la eğlenceli kılmışlar. radyo ya klasik arama bandı üzerinden arama koymuşlar vs vs bi ekstra işim çıkmazsa Sabri kardeşim akşama bi inceleme videosu atacağım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 ne açıdan Sabri kardeşim donanımsal kalite olarak mı yoksa yazılımsal olarak mı ?? ürünün dışı bi değişik piano black değil tamamı bazı yerlerinde kullanmışlar bence de güzel olmuş. menüsü çok harika olmuş park sensörüne ufaktan bir animasyon la eğlenceli kılmışlar. radyo ya klasik arama bandı üzerinden arama koymuşlar vs vs bi ekstra işim çıkmazsa Sabri kardeşim akşama bi inceleme videosu atacağım Iyi olur video Demek istediğim bir focusda görmüştüm tuşlar falan çok dandikti. Hatta sahibi bozuk yolda kendi içinde titreyip ses yapiyor demişti 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Iyi olur video Demek istediğim bir focusda görmüştüm tuşlar falan çok dandikti. Hatta sahibi bozuk yolda kendi içinde titreyip ses yapiyor demişti yok kesinlikle tuş kalitesi filan şok şeker 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 (düzenlendi) ad1b27371bf7bd5963bca0747d38d6dc Nisan 22, 2014 taner eviş tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap