Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 arkadaşlar otomatik park iptaldi bildiğiniz gibi ürünü yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve bu ürün yeni geldi sesli komutu da destekliyormuş oto parkı da ürün şu an montajda ilk resmini paylaşayım videollu inceleme gelicek Nerden ve ne kadara almıştınız ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Nerden ve ne kadara almıştınız ? Sabri kardeşim önceki ürünü aldığım yerden aldım malum otomatik parkı desteklemiyordu. ben değişim yaptım ücret vermedim . ama 2200 tl olduğunu ama ben forumda ürünü arkadaşlarıma söyleyeceğimi son fiyat ne yapacağını sordum 2000 dedi ama daha iner mi bilmiyorum açıkçası 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Sabri kardeşim önceki ürünü aldığım yerden aldım malum otomatik parkı desteklemiyordu. ben değişim yaptım ücret vermedim . ama 2200 tl olduğunu ama ben forumda ürünü arkadaşlarıma söyleyeceğimi son fiyat ne yapacağını sordum 2000 dedi ama daha iner mi bilmiyorum açıkçası Şimdi baktim sahibindende 1899 lira ayni ürün. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Şimdi baktim sahibindende 1899 lira ayni ürün. Valla dedim ya Sabri ben ücret ödemediğim için bilmiyorum fiyatını sadece buradan sorarlar diye sordum video da ekledim bu arada @Sabri Özer, Sabri benimkin de oyun yok yanlız aynı ürün değil galiba ben görememiş olabilirim ama görmediğimi sanmıyorum açıkçası kasa tamamen aynı ama ve aynı zamanda çift usb bellek te yok bunda orjinal usb yi kullanabiliyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Valla dedim ya Sabri ben ücret ödemediğim için bilmiyorum fiyatını sadece buradan sorarlar diye sordum video da ekledim bu arada @Sabri Özer, Sabri benimkin de oyun yok yanlız aynı ürün değil galiba ben görememiş olabilirim ama görmediğimi sanmıyorum açıkçası kasa tamamen aynı ama Bende kasadan yola ciktim zatende orda yazilanlara bakma bence coğu sallamadir Geçen sağnoflu araba koymus biri Sağnof nedir ya. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Bende kasadan yola ciktim zatende orda yazilanlara bakma bence coğu sallamadir Geçen sağnoflu araba koymus biri Sağnof nedir ya. puhahahahahaha gece gece kahkaha attım hanım uyandı fırça yiycem bir de navimate de serkan dı galiba satış elemanı o berrin yazıyor çakma üyelik filan olabilir gibime geliyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Ş. Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2014 (düzenlendi) hayırlı olsun taner bey güzel olmuş buda navimate sanırım demi? bu arda hepsiburada da uygun fiyatlıymış http://www.hepsiburada.com/liste/navimate-yeni-ford-focus-3-navigasyon-ve-geri-gorus-kamerali-multimedya-sistemi/productDetails.aspx?productId=otumayca309&categoryId=60001687 tabi marka cevabımı da almış oldum menüsü güzel gerçekten hoşuma gitti acaba bizim cyclonelara bu yazılım yüklenebilir mi? Nisan 23, 2014 Özgür Ş. tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2014 (düzenlendi) hayırlı olsun taner bey güzel olmuş buda navimate sanırım demi? aynen öyle Navimate kaska fabrikasında üretilen bir modelmiş bu hem şekil hem de göründüğü üzere yazılım olarak ta üst model tüm fonksiyonlarım sıkıntısız çalışıyor şimdi . hayırlı olsun taner bey güzel olmuş buda navimate sanırım demi? bu arda hepsiburada da uygun fiyatlıymış http://www.hepsiburada.com/liste/navimate-yeni-ford-focus-3-navigasyon-ve-geri-gorus-kamerali-multimedya-sistemi/productDetails.aspx?productId=otumayca309&categoryId=60001687 tabi marka cevabımı da almış oldum menüsü güzel gerçekten hoşuma gitti acaba bizim cyclonelara bu yazılım yüklenebilir mi? bu sabri nin yolladığı linkteki ürünle aynı . tam olarak benim aldığım ürünle aynı değil kasası aynı sadece Nisan 23, 2014 taner eviş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan UÇAR Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Urunlerin ikiside cok guzelmis cylone taktirdigima pisman oldum simdi on konsollar super. İkinci el bi satmaya calisam olursa bunu takmak lazim hemen. Cok yakismis konsola. Hayirli olsun sizede 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Urunlerin ikiside cok guzelmis cylone taktirdigima pisman oldum simdi on konsollar super. İkinci el bi satmaya calisam olursa bunu takmak lazim hemen. Cok yakismis konsola. Hayirli olsun sizede teşekkür ederim eğer almayı düşünürseniz Battal abimle de görüştüm bilmiyorum belki sizler daha uyguna da bulabilirsiniz ama benim aldığım fiyata ne aldıysam sizlere de aynı üründen temin edebilirim ses sistemi konusunda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 teşekkür ederim eğer almayı düşünürseniz Battal abimle de görüştüm bilmiyorum belki sizler daha uyguna da bulabilirsiniz ama benim aldığım fiyata ne aldıysam sizlere de aynı üründen temin edebilirim ses sistemi konusunda iki kere baktım topicteki bütün fotolara! 1- Şu anki aracın üzerindeki montajlı halini gösteren fotoğraf yok; eklerseniz sevinirim. 2- Bir de arka kapıların açılmış halini gördünüz; tviter için kablo tesisatı var mıydı -tesisat var sadece tviterleri koymamış olabilirler mi?- yoksa ayrı kablo mu çekildi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 (düzenlendi) iki kere baktım topicteki bütün fotolara! 1- Şu anki aracın üzerindeki montajlı halini gösteren fotoğraf yok; eklerseniz sevinirim. 2- Bir de arka kapıların açılmış halini gördünüz; tviter için kablo tesisatı var mıydı -tesisat var sadece tviterleri koymamış olabilirler mi?- yoksa ayrı kablo mu çekildi? 1 buyur abim resimleri ( adam bizden büyükmüş yahu ) 2 arka kapılarda ne tweeter için kablo vardı ne de yeri komple biz çektik. Mayıs 15, 2014 taner eviş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 Taner bide focus yazmayan klima düğmeleri taktırsan güzel olur gibi abim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Özkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 1 buyur abim resimleri ( adam bizden büyükmüş yahu ) 2 arka kapılarda ne tweeter için kablo vardı ne de yeri komple biz çektik. Taner bey birde bu sistem için küçük bir video ayarlamanız mümkünmü en azında arayüz menü geçişleri falan nasıl görmek için 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 Taner bide focus yazmayan klima düğmeleri taktırsan güzel olur gibi abim abicim aklımda olan şeylerden biri o da misal spor yay taktırdım bi hafta filan oldu ama Soma mevzusundan dolayı açmadım konuyu birkaç şey daha vardı ama beklemeye aldım. Taner bey birde bu sistem için küçük bir video ayarlamanız mümkünmü en azında arayüz menü geçişleri falan nasıl görmek için Levent abi bakarsan bir sayfa önce videosu da mevcut Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap