Levent Özkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 abicim aklımda olan şeylerden biri o da misal spor yay taktırdım bi hafta filan oldu ama Soma mevzusundan dolayı açmadım konuyu birkaç şey daha vardı ama beklemeye aldım. Levent abi bakarsan bir sayfa önce videosu da mevcut Üstadım kusuruma bakma telden girince gözden kaçmış teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 Üstadım kusuruma bakma telden girince gözden kaçmış teşekkür ederim estağfurullah ne demek abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2014 arkadaşlar sizler için iyi benim için kötü haberim var uzun süredir benim teybi taktırdığım Battal abimle pazarlık halindeyim toplu alım filan yapılabilir ya da forumdaşlardan alan olabilir diye benim ana ünitenin aynısından 1800 tl ye indirdim 200 tl indi sağolsun lakin 5 ve üzeri alım olursa biraz daha kırptırabilirim dedi işiniz görülsün diye diyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Polat Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2014 fiyat iyi hocam bence. aydındaki ilgili mağazaya yönlendirdiler beni navimate'den. 2300 dediler bana. sanalpazar'da 1800 sahibinden'de 1900 fiyat var dedim. üzerine koymam lazım yoksa dükkan yürümez dedi. 500 tl koydu yani üzerine. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2014 fiyat iyi hocam bence. aydındaki ilgili mağazaya yönlendirdiler beni navimate'den. 2300 dediler bana. sanalpazar'da 1800 sahibinden'de 1900 fiyat var dedim. üzerine koymam lazım yoksa dükkan yürümez dedi. 500 tl koydu yani üzerine. nakit olursa biraz daha indirim yaptırabilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Polat Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2014 eyvallah hocam. şu 15'ini hacizsiz geçirebilirsem düşündüğüm ilk işlem ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap