Soner Kızılsu Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2013 (düzenlendi) MERHABA focusclubtr sakinleri sizin bilgilerinize ihtiyaç duydum bir sorunumuz var ... Arkadaşlar benim abimin opel astra aracı var dizel araçta CD çalarda bir sorun var önce açıyoruz ses gelmiyor cihazdan sonra araçtan iniyoruz ve sadece sol taraftaki kapıları herhangi birini açıyoruz CD calardan ses gelmeye başlıyor bu olaya anlam veremedik sizce nedendir. abim 1 hafta daha adanada araç izmite gidecek yardımlarınızı bekliyoruz özel servistekide anlam veremedi olaya Haziran 28, 2013 Soner Kızılsu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 Kötü cinler musallat olmuş arabaya... Aramızda bunu çözecek iyi cin var mı bilemedim... Engin şimdi gelir yazar "Kedidir kedi" diye! 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 Enteresanmış. Kedi demişler zaten. Servis yolu gözükmüş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 Teyp açıkken; kontak kapatıp, kapıyı açınca teybi kapatan sistemde bir arıza olabilir mi acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 sol taraftaki kablolardan birinin arızası olabilir mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Kızılsu Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 arkadaşlar nasıl bir iştir çözemedik kapıyı kartonu cıkartıp hoparlör çıkardıkı usta kabloları kesmişler onların ucuda açık olduğu için şase yapıyormuş . şasenin arasına 80 tl sıkışmış usta alıverdi 80 tl işlem tammdır 2 tanede pioneer hoparlör taktı tammdır işlem . ama bu opeli anlamadım araçı kitliyorsun merkezi kilitten hala teyp açık kalıyor:D 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 arkadaşlar nasıl bir iştir çözemedik kapıyı kartonu cıkartıp hoparlör çıkardıkı usta kabloları kesmişler onların ucuda açık olduğu için şase yapıyormuş . şasenin arasına 80 tl sıkışmış usta alıverdi 80 tl işlem tammdır 2 tanede pioneer hoparlör taktı tammdır işlem . ama bu opeli anlamadım araçı kitliyorsun merkezi kilitten hala teyp açık kalıyor:D Opelin elektronigini anlamaya calismayin, yarin kornaya bastiginizda silecek calisirsa buna da sasirmayin. Piyasada en fazla elektronik arizasi olan markadir kendisi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 Opelin elektronigini anlamaya calismayin, yarin kornaya bastiginizda silecek calisirsa buna da sasirmayin. Piyasada en fazla elektronik arizasi olan markadir kendisi. Land Rover'ın da hakkını yemeyelim. Kırılır sonra. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 O opelin elektriğinden benim kadar çeken olmamıştır.Değiştirmediğim sensör kalmamıştı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 O opelin elektriğinden benim kadar çeken olmamıştır.Değiştirmediğim sensör kalmamıştı. Vectra b'miydi aracınız ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 Vectra b'miydi aracınız ? Aynen hala duruyor babam kullanıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 Valla Vectra b yüzünden alman arabasına tövbe edeni biliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 (düzenlendi) Valla Vectra b yüzünden alman arabasına tövbe edeni biliyorum. Ama şekline duruşuna gidişine hala hastayım.Memlekete gidince onu kullanıyorum. Haziran 28, 2013 ufuk özdemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 Tabi tasarımı gayet güzel bir araç. Aynalarını çok severim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 benim eski aracımda frene basınca bütün hoparlörden ses geliyordu frenden ayağımı çekince ses kesiliyordu meğersem bagajdaki anfinin şasi kablosu açıkta mı kalmış neymiş elektrikten anlayan bir arkadaş kabloyu bir vidaya sabitleyince düzeldiydi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap