Volkan Kaya Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Gecenlerde 15000 bakimi yaptirdim, birsey dikkatimi cekti. Klima acik "ac on" ve "ac off" konumunda farketmiyor disardan gelen hava temizlenmeden geliyor.Ondeki aracin eksoz kokusunu aliyorum, bakim oncesi bu kadar olmuyordu. Her daim sadece on cama veririm. Acaba polen filtresi degistim diye odetip takmamis veya montaj hatasi veya baska birsey olabilirmi dersiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Havanın temiz alınmasını yani hiç kokmaması için iç devirdaim açık olması lazım yoksa her türlü o koku gelir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kaya Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 polen filtrenizi söktürüp baktırmanızda fayda var. aracın üzerinde orjinal olarak gelen polen filtresi karbonlu. sonradan takılan, karbonsuz olabilir.. şahsen ben yaşamıştım. kolayda bir yerdemidir bu filtre nasil ablarim karbonlu olup olmamasini, dogrudan servise mi cokeyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 focus 3 tdci 45 bin bakımı ve iki fren balatası değişimi =511 tl Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Gülhan Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 15000 km bakımı yaklaştı. Servise fiyat bilgisini ve neler yapılacağını öğrenmek için uğradım. yağ yağ filtresi hava filtresi tapa contası işçilik dahil 335 TL Randevuyu aldım Kafama takılan tek nokta Castrol marka yağ kullanılacak denildi. (varilden) Ford castrol marka yağ mı kullanıyor yoksa yetkili servisten servise değişir mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2014 Castrol marka yağ kullanılacak denildi. (varilden) Ford castrol marka yağ mı kullanıyor yoksa yetkili servisten servise değişir mi? Sefvisten servise değişebiliyor. Genelde Opet yağ kullanıyorlar, alternatif Castrol. Magnatec A1 Ford standartlarını karşılıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rıza Şahin Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2014 Merhaba arkadaşlar. Aracımın 45.000 bakımını 2013 haziranda yaptırmıştım. şuan arabam 49.500 de. Tahminimce 51-52.000'lerde periyodik bakım yılı dolacak. Sizce aracımda neleri değiştirmeliyim. Yorumlarınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Gülhan Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 Cumartesi 15000 km bakımı yaptırdım. Yağ Yağ filtresi Hava filtresi tapa jontası işcilik toplam : 300 TL ye servisten çıktım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 Merhaba arkadaşlar. Aracımın 45.000 bakımını 2013 haziranda yaptırmıştım. şuan arabam 49.500 de. Tahminimce 51-52.000'lerde periyodik bakım yılı dolacak. Sizce aracımda neleri değiştirmeliyim. Yorumlarınızı bekliyorum. Bizim özellikle bir şey önermemize gerek yok, yapılacaklar belli zaten http://www.ford.com.tr/cs/BlobServer?blobtable=MungoBlobs&blobcol=urldata&blobheadervalue1=attachment%3Bfilename%3D%22Yeni_Focus_Bakim_Sureleri_ve_Tutarlari.pdf%22&blobheadervalue2=abinary%3Bcharset%3DUTF-8&blobheadername1=Content-Disposition&blobheadername2=MDT-Type&blobheader=application%2Fpdf&blobwhere=1214467882565&blobkey=id Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Coşkun Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Selamaleykum .. Arkadaşlar aracımın kilometresi henüz 8000 de bakım için kilometre dolmasını beklemelemiyim yoksa senesi dolunca bakıma vermelimiyim.. aracım 2012 model ..bide senesi biraz geçerse sıkıntı teşkil edermi.. sorum biraz karmaşık oldu ama umarım anlatabilmişimdir... aydınlatırsanız sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Selamaleykum .. Arkadaşlar aracımın kilometresi henüz 8000 de bakım için kilometre dolmasını beklemelemiyim yoksa senesi dolunca bakıma vermelimiyim.. aracım 2012 model ..bide senesi biraz geçerse sıkıntı teşkil edermi.. sorum biraz karmaşık oldu ama umarım anlatabilmişimdir... aydınlatırsanız sevinirim Alakasız yerde yazmıştınız, lütfen böyle yapmayın. Mesajınızı taşıdım ve cevabı için bu konununu ilk sayfasına bakınız örnek sorular ve cevabı mevcut. Ayrıca kullanım klavuzunuzda bu bilgiler mevcut. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2014 Selamaleykum .. Arkadaşlar aracımın kilometresi henüz 8000 de bakım için kilometre dolmasını beklemelemiyim yoksa senesi dolunca bakıma vermelimiyim.. aracım 2012 model ..bide senesi biraz geçerse sıkıntı teşkil edermi.. sorum biraz karmaşık oldu ama umarım anlatabilmişimdir... aydınlatırsanız sevinirim Yahya, bakım aralıkları 15000 km yada bir yıl hangisi önce dolarsa..ayrıca için rahat olsun PS nin ilk bakımı 15bin de olması gerekirken ben yılı dolduğu için 3000 kmde yaptırmıştım, hatta 30bin bakımı içinde yine yılı dolduğu için 6000 km de yeni yaptırdım.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahsin Altınata Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2014 Bugün 11.000 km deki aracımı yıllık bakıma götürdüm 360 tl fatura çıktı.En uygun fiyat veren yer burasıydı.Arabayı teslim alırken danışman arkadaş fordun yaz bakım hediyesi var arabanıza bıraktık dedi, teşekkür edip ayrıldım eve gelince faturayı iyice inceleyim dedim baktım ki yaz bakım seti 19 küsür ytl yazıyor.Şaşırdım tabii hem hediye deyip hem faturaya yazmışlar.Çok üzerine düşmedim. Varmıdır başına böyle birşey gelen? Set dedikleri şey şu: Bu arada servisten çıkıp lpg'ciye gittim.Onuda yakıt başlığına yazarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2014 Yaz bakım hediye ama set'i isterseniz ücretli tabi ki yanlış anlaşılma oldu sanırım. Neyse sonuçta mal vermişler kullanırsınız 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2014 Cumartesi bende servisteydim 100 lira ve üzeri harcama yapanlara hediye ediyoruz dediler ben para vermediğim için set de vermediler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap