Volkan Özenç Oluşturma zamanı: Haziran 29, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 29, 2013 TMC özelliğini (Ankara mesela) kullanan ve memnun olan var mı? Samsugn Note 2 için TMC özellik bir yazılım satın almak istiyorum ama araştırdığım yazılımların yorumlarına pek rastlayamadım.(İgo,sygic,ndrive gibi) İlla android kullanmam şart değil, ekstra bir navigasyon cihazı alarak da TMC özelliğini kullanabilirim, yeterki güvenilir olsun. Kısacası TMC'nin işe yaradığını test edenler varmı? Varsa hangi yazılımda? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2013 TMC (Traffic Message Center ) için yayın yapan bir kuruluş var mı? Bu bilgiyi program veya araçlara radyo sinyali / internet üzerinden yayınlayan bir firma olmalı öncelikle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat Çelikkanat Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2013 Ben igo kullanıyorum ve tmc özelliği de gerçekten başarılı.Yandex ve ibb android uygulaması trafik bilgisi sunmakta şuan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap