ufuk özdemir Oluşturma zamanı: Haziran 30, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 30, 2013 Az önce www.sikayetvar.com adlı siteyi bi dolaşayım dedim.Önce bizim araçlara baktım ne gibi şikayetler var diye sonrasında Volkswagen'den de şikayeti olan var mı diye bi bakayım deyince 2 şikayetten birinin DSG şanzıman ile ilgili olduğunu gördüm.Kullanıcıların bu kadar sıkıntı yaşadığı DSG şanzımanı öve öve bitirememelerinin sebebi ne? http://www.sikayetvar.com/firma/detay/volkswagen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 Kullanıcıların bu kadar sıkıntı yaşadığı DSG şanzımanı öve öve bitirememelerinin sebebi ne? http://www.sikayetvar.com/firma/detay/volkswagen Vw fanatikliği. Başka hiçbir şey değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 İyi şanzumandır ama 7 ilerisi aceleye geldi diye düşünüyorum hatalar var ama satış sayısı çok fazla bu sebeple oranı normal olabilir. Zamanla daha iyi olacaktır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 İyi şanzumandır ama 7 ilerisi aceleye geldi diye düşünüyorum hatalar var ama satış sayısı çok fazla bu sebeple oranı normal olabilir. Zamanla daha iyi olacaktır. 6 ileri ıslak tip daha dayanıklı heralde. 7 ileri ıslak tip var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 6 ileri babamda vardı. Ondan da bir süre sonra şikayet etmeye başladı ve sattı. Problem tamir edilememesi ve arızanın tespit edilememesi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 6 ileri babamda vardı. Ondan da bir süre sonra şikayet etmeye başladı ve sattı. Problem tamir edilememesi ve arızanın tespit edilememesi. Araç garanti kapsamındaysa şanzımanı değiştirmeleri gerek ama. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 Araç garanti kapsamındaysa şanzımanı değiştirmeleri gerek ama. Tabii. Türkiye de hak hukuk müşteri memnuniyeti sistemi iyi çalıştığı için. Kavga gürültü olmadan hiç bir şey elde edemezsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 sürekli bakımlarını serviste yaptıranlara, iyi niyet garantisinden değiştirdiklerini duydum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 Multitronic Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 Bir önceki nesilde %25, yeni serilerde %5-10 ciddi arıza oranı var. Değişik servislerden elde edilmiş ortalamalardır. Şanzıman dayanırsa çok başarılı, ama genelde garanti süresi bitimine denk gelen ve değişime kadar gidebilen bir arızalanma ihtimali var. Doğuş bunun farkında ve kullanıcısını olabildiğince az mağdur etmeye çalışıyor. Açıkcası kullanmak isteyeceğim ama almaya cesaret edemeyeceğim bir şanzımandır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 (düzenlendi) Saatli bomba, şans işi. Hadi garantiye güvenip almaya cürret ettik de satarken ne oluyor ben onu merak ediyorum. Bu Alman buna bir şey olmaz diyerek tereddütsüzce alabiliyor mu insanlar DSG'yi. Nerde o eski tam otomatikler. Dertsiz tasasız rahat şanzıman. Trafiğin çok olduğu yerlerde opsiyonel tam otomatik şanzıman istiyorum! Haziran 30, 2013 Mertcan Çelik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 Saatli bomba, şans işi. Hadi garantiye güvenip almaya cürret ettik de satarken ne oluyor ben onu merak ediyorum. Bu Alman buna bir şey olmaz diyerek tereddütsüzce alabiliyor mu insanlar DSG'yi. Nerde o eski tam otomatikler. Dertsiz tasasız rahat şanzıman. Trafiğin çok olduğu yerlerde opsiyonel tam otomatik şanzıman istiyorum! Aynen katılıyorum. Varsın gitmesin ama arıza vermesin. Tabii. Türkiye de hak hukuk müşteri memnuniyeti sistemi iyi çalıştığı için. Kavga gürültü olmadan hiç bir şey elde edemezsin. Onların anladığı dilden konuşmak gerekiyor o zaman. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 Dsg şanzımanın en büyük avantajı vites geçişlerini çok seri bir şekilde yapabilmesi bu nedenle de rağbet görüyor..Powershift'ten bu aşama da daha başarılı olduğu kesin.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 Dsg şanzımanın en büyük avantajı vites geçişlerini çok seri bir şekilde yapabilmesi bu nedenle de rağbet görüyor..Powershift'ten bu aşama da daha başarılı olduğu kesin.. Dsg'li bir araca binmedim de Powershift vites geçişlerini çok seri ve sarsıntısız yapıyordu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 Dsg bu konuda çok daha başarılı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap