Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 Angel farlarla önünü göremiyorsun ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 Ben uğraşmak istiyorum kendim bişeyler yaptıktan sonra marşa basması çok zevkli oluyor. Olmassa dediğiniz gibi yaparım sağolun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 Çok güzel durmuş amerikan parkta olsa daha güzel olurdu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 boncuk gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 çok güzel olmuş birde pasta cila çektirdim mi tam olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 Çok güzel durmuş amerikan parkta olsa daha güzel olurdu Paraya kıyarım orjinal bişey olsun dersen FK angel eyes alıp kısa farların merceklerini söküp valeo ile değiştirdiğinde muhteşem görüntü elde edersin. Bu resimdeki gibi bi araba vardı 34 plaka beyaz renk..ilanlarda görmüştüm o zamanlar bora vardı tabi hep özenirdim bi focus2 aracımız olsun diye Hatta ilk amerikan parkı o arabada görmüştüm Allah nasip etti aldık.Gerçi beklediğim gibi değildi ama öyle bi kötü yönü de yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 Far işini konuştum babamla onay verdi Uygulamak kaldı ısıya dayanklı dediğiniz sprey boyadan alıcam farkları sökücem camı çıkarmayı düşünmüyorum. Sadece reflektör olan kısım çıkıyor ordan da elim girerse boyamaya çalışıcam olmadı bi reklamcıya giderim o yüksek ısı üfleyen makina yardımı ile ayırırım farı daha sonra boyarım. Birde farda krom kaplamanın üstüne mi atayım boyayı yoksa krom veya nikelaj gibi olan o üstteki katmanı kazıyıp öyle mi boya atayım ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 biraz zımpara at yüzeye o şekilde boya daha iyi tutar boyayı ışığı yansıtan reflektöre dokunma ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 (düzenlendi) Selamlar ben bahsettiğin işlemi dün gerçekleştirdim,resim ekleyebilir miyim bilmiyorum cevap vermek için az önce üye oldum buraya.İşin en zor kısmı far camını ayırmak,başka bir forumda işlemi resimli olarak arkadaşlarımla paylaştım linkini veremiyorum site yönetimi izin vermiyor.xxxx forumda focus far karartma diye ararsan benim paylaşımıma ulaşabilirsin.Sabahtan akşama kadar zamanını ayırman gerekiyor. Temmuz 10, 2011 uA_Y_C_A tarafından düzenlendi forum paylaşmak yasaktır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 Resim eklemek için upload sitelerine yüklemeniz ve ardından direkt linkeri resim ekleme butonuna yapıştırmak suretiyle resim ekleyebilirsiniz ekleyebilirsiniz...Sitede engelleme bulunmuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2011 Selamlar ben bahsettiğin işlemi dün gerçekleştirdim,resim ekleyebilir miyim bilmiyorum cevap vermek için az önce üye oldum buraya.İşin en zor kısmı far camını ayırmak,başka bir forumda işlemi resimli olarak arkadaşlarımla paylaştım linkini veremiyorum site yönetimi izin vermiyor.xxxx forumda focus far karartma diye ararsan benim paylaşımıma ulaşabilirsin.Sabahtan akşama kadar zamanını ayırman gerekiyor. Far çok güzel olmuş beyaz araca çok iyi gitmiş. Fakat o alttaki ledler hiç olmamış bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2011 Bencede güzel olmuş. Far karartma hemen hemen tüm focuslara çok güzel yakışıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2011 Arkadaşlar bugün indim farı sökmeyi başardım. çıkaramam zannediyordum çıkarması kolaymış. Ön camı sökmeden yapıcam demiştim onu yapmam imkansız Tek yolu ön camı sökerek boyamak. Size sorum bu fotoğraflardaki silikon mu yoksa su geçirmesini önlemek amacaıyla koyulmuş bir lastik mi ? onu anlayamadım bana silikon gibi gedli eğer silikonsa bunu sökmesi kolay gibi görünüyor. Yapan bir arkadaş vardı o açıklarsa veya bilenler açıklarsa sevinirim. Çünkü anlayamadım silikon mu yoksa lastik mi ? Teşekkürler yardımlarınız için 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2011 Arkadaşlar bugün indim farı sökmeyi başardım. çıkaramam zannediyordum çıkarması kolaymış. Ön camı sökmeden yapıcam demiştim onu yapmam imkansız Tek yolu ön camı sökerek boyamak. Size sorum bu fotoğraflardaki silikon mu yoksa su geçirmesini önlemek amacaıyla koyulmuş bir lastik mi ? onu anlayamadım bana silikon gibi gedli eğer silikonsa bunu sökmesi kolay gibi görünüyor. Yapan bir arkadaş vardı o açıklarsa veya bilenler açıklarsa sevinirim. Çünkü anlayamadım silikon mu yoksa lastik mi ? Teşekkürler yardımlarınız için Siyah silikon fakat oldukça kaliteli bir silikon.Gördüğüm kadarıyla ırnağı kırmışsın ve ısı tabancasını cok yakından tutmuşsun,daha uzaktan tutarsan sıcaklık malzemenin içine işlesin ve silikon yumuşasın.Kolay gelsin.Boyadan önce çok ince zımpara atmayı unutma yoksa boya ileride atar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2011 Isıtma yaparken arka taraftaki siyah bölgeyi daha fazla ısıtabilirsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap