O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2011 Isıtma yaparken arka taraftaki siyah bölgeyi daha fazla ısıtabilirsin. Ben dokunmadm hiç sadece tornavidanın ucunu soktum zaten silikon kendisi attı. Tırnakta krıktı zaten 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 Bizimkiler tatilden döndü. birazdan tüm malzemeleri alıp farı karartma işlemini uygulamayı düşünüyorum hadi bakalım koyulduk işe inş başarabilirim arkadaşlar Resimler yarın öğlene hazır Detaylı bi şekilde açıklarım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 Hadi bakalım görelim seni Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 Sonucu sabırsızlıkla bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 Kolay gelsin kardeşim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 ya ne farmış kardeşim kaçgündür far kararmadı ama içim karardı ya...al bi sprey boya...bantla sagı solu sık kararsın...sıkılırsanda silersin...allaalla... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 ya ne farmış kardeşim kaçgündür far kararmadı ama içim karardı ya...al bi sprey boya...bantla sagı solu sık kararsın...sıkılırsanda silersin...allaalla... Abi öyle hemen olmuyor ya az sabret Tatil işi felan çıktı yoksa bugüne bırakmazdım. Farlar hazır İçleri kararmış durumda balkonda yarın takılmayı bekliyorlar Silikonladım güzelce yarını bekleyin takıp fotoğrafları düzenleyip koyucam çokta güzel olduu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 iyi sevindim ozaman bekliyoz fotolarını...emegine sağlık....karardım okuya okuya içim kurum bagladı ya... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 iyi sevindim ozaman bekliyoz fotolarını...emegine sağlık....karardım okuya okuya içim kurum bagladı ya... Sağolasın abi çok yordu beni tam 4 den beri uğraşıyorum. Basit gibi görünsede çok zahmetli. Bu yorgunlukla ben uyurum hadi iyi geceler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 iyi geceler evlat.....yarına bekliyoruz.........fotolarını.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2011 ya ne farmış kardeşim kaçgündür far kararmadı ama içim karardı ya...al bi sprey boya...bantla sagı solu sık kararsın...sıkılırsanda silersin...allaalla... Abi sabah sabah iyi güldürdün valla saolasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2011 (düzenlendi) vala yusufum ya...napayım hergün karartma geceleri gibi okuyom adamları işleri kayıtları yok...onu sök bunu tak...para verseler uğraşmam okuya okuya içim karardı... not return of the da sabah akşam dinlenilecek müziikler koydum dinlede için acılsın biraz... Temmuz 20, 2011 madmax5 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2011 vala yusufum ya...napayım hergün karartma geceleri gibi okuyom adamları işleri kayıtları yok...onu sök bunu tak...para verseler uğraşmam okuya okuya içim karardı... not return of the da sabah akşam dinlenilecek müziikler koydum dinlede için acılsın biraz... Sabahtan beri dinliyorum abi çok güzeller, yazmadığıma bakma sen. Senin konundaki parçaların %90 ını dinlemişimdir. Ellerine sağlık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap