Alparslan Kaplan Oluşturma zamanı: Temmuz 1, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 1, 2013 Cumartesi gün dik bir rampayı çıkarken vitesi S konumuna aldım rampa dik hızımda yaklaşık <20km/s, yol bozuk Birden ekranda vites yükseltme uyarı yazısı ile birlikte ekranın alt orta kısmında yukarı bakan yeşil bir ok belirdi S konumunda normalde benim sürüş sitilimi beğenmezse kendisi müdahale edip vitesi değiştiriyordu ama bu sefer bu işi benim yapmamı istedi. Ayrıca bu uyarının sadece düz viteslerde olduğunu zannediyordum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 S konumundayken +/- tuşlarına basarsanız araç manuel moda geçiyor. Gerçi hiç denemedim ama farklı bir hata değilse manuel vites geçişi dolayısıyla vites değiştirme uyarısı vermiş olabilir.. @onderpeker @Bekir B. @Cem Boneval Evet tespitiniz doğruymuş S ye alıp + yada - ye basınca tamamen manuel moda geçiyormuş bugünde yeni birşey öğrendik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Artık yeter sen ne yapıyorsun demiş araba 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 onderpeker Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Alparslan Bey, Sizin şanzımanın kafası yine karışmış gibi görünüyor. Otomatik şanzımanlı bir araçta sizin vites değiştirmenizi önermesi hakikaten çok ilginç bir durum. Titreme problemleriniz ne durumda yazılım sonrası? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Otomatik şanzımanlı bir araçta sizin vites değiştirmenizi önermesi hakikaten çok ilginç bir durum. Niye ki? S konumunda elden değiştirmeyi kullanıyorsanız ekonomik kullanım için öneride bulunması çok doğal ve eğer gerçekten öyle çalışıyorsa iyi düşünülmüş derim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Alparslan Bey, Sizin şanzımanın kafası yine karışmış gibi görünüyor. Otomatik şanzımanlı bir araçta sizin vites değiştirmenizi önermesi hakikaten çok ilginç bir durum. Titreme problemleriniz ne durumda yazılım sonrası? Önder bey merhaba titreme sorunu kalmadı yazılım güncellemesi işe yaradı. Bakalım zaman daha neler gösterecek Artık yeter sen ne yapıyorsun demiş araba Devir yüksek olsa dediğini anlarım 20 km hızda ve devirde herhalde 2000 rpm den düşüktür (deviri hatırlamıyorum) bu uyarıyı vermesi garip. Sanırım bu yazılım güncellemesinden sonra oldu çünkü daha önce böyle rampalarda bu tür bir sorunla karşılaşmadım aslında sorunmudur onuda bilemiyorum Niye ki? S konumunda elden değiştirmeyi kullanıyorsanız ekonomik kullanım için öneride bulunması çok doğal ve eğer gerçekten öyle çalışıyorsa iyi düşünülmüş derim... S modunda şanzıman yazılımı güncellemesinden önce araç benim sürüş sitilimi beğenmezse vitesleri kendisi değiştiriyordu Sanırım yazılım güncellemesinden sonra sürücüye biraz daha fazla insiyatif bırakmışlar. Ayrıca yazılım güncellemesinden sonra vites geçişleri çok yumuşak pürüzsüz oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 İlk fırsatta test etmeyi düşünüyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Cumartesi gün dik bir rampayı çıkarken vitesi S konumuna aldım rampa dik hızımda yaklaşık <20km/s, yol bozuk Birden ekranda vites yükseltme uyarı yazısı ile birlikte ekranın alt orta kısmında yukarı bakan yeşil bir ok belirdi S konumunda normalde benim sürüş sitilimi beğenmezse kendisi müdahale edip vitesi değiştiriyordu ama bu sefer bu işi benim yapmamı istedi. Ayrıca bu uyarının sadece düz viteslerde olduğunu zannediyordum. S konumundayken +/- tuşlarına basarsanız araç manuel moda geçiyor. Gerçi hiç denemedim ama farklı bir hata değilse manuel vites geçişi dolayısıyla vites değiştirme uyarısı vermiş olabilir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 S konumundayken +/- tuşlarına basarsanız araç manuel moda geçiyor. Gerçi hiç denemedim ama farklı bir hata değilse manuel vites geçişi dolayısıyla vites değiştirme uyarısı vermiş olabilir.. Bu akşam deneyeceğim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2013 Bende böyle bir uyarı çıkmıyor sanırım. Gene denerim ama rastlamadım 20000 km dir. TrendX paketinde mi yok acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2013 Bende böyle bir uyarı çıkmıyor sanırım. Gene denerim ama rastlamadım 20000 km dir. TrendX paketinde mi yok acaba? S'ye alıp artı eksi yaptığınızda çıkması gerek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Alparslan Kaplan
Cumartesi gün dik bir rampayı çıkarken vitesi S konumuna aldım rampa dik hızımda yaklaşık <20km/s, yol bozuk
Birden ekranda vites yükseltme uyarı yazısı ile birlikte ekranın alt orta kısmında yukarı bakan yeşil bir ok belirdi
S konumunda normalde benim sürüş sitilimi beğenmezse kendisi müdahale edip vitesi değiştiriyordu ama bu sefer
bu işi benim yapmamı istedi. Ayrıca bu uyarının sadece düz viteslerde olduğunu zannediyordum.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 10 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap