Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 1.6 125 powershift ile araçta 4 kişi yokuş yukarı durduğumda, araç kalkmakta baya zorlanıyor.. neredeyse stop edecek kadar zorlanıyor... sanki gaz yemiyormuş gibi. bu normal mi? aynı sorunu tek başımayken geri viteste garaja girmeye çalışırken de yaşıyorum.. hafif meğilli girişi. epey zorlanıyor. bu çekiş kontrol ile ilgili olabilir diye düşündüm. bu özelliği kapatıp deneyeceğim. malum daha önce chevrolet cruze'da bu sorunla karşılaşmıştım. 5 kişi+klima 4. seviyede bile yokuşta kalkışta zorlanmadım... bence yazılımsal bir sıkıntı olabilir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Cok fazla farkli markanin manuel sanzimanli aracini kullanmis bir abim kullanmisti benim arabayi. Demisti bu resmen otomatik gibi cok rahat. Bencede oyle vites gecisleri cok yumusak 1-2 haric ve vites degisi arasindaki deviri yuksek tutmasida ayri guzel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 (düzenlendi) Herkesteki sıkıntı 1.ve 2.vites sorunu bende memnunum diğer vites geçiş aralıklarından... Temmuz 3, 2013 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 genel olarak dizel bütün arabalrda 1-2 ölü vites olduğu için ; bence problem olmamalı ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Birde bende soyle bir durum var tork sinirlayicisi heralde hissettigim. 1den attim 2ye gaza bastim 2000 devire kadar bi titreme oluyor tam 2000 devirden sonra yumusak puruzsuz hizlaniyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdussamed Acar Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Ayrıca şu sıralarda vites değişimlerinin yarıdan fazlasını debriyajsız yapıyor olduğumu fark ettim, tabii akıcı rahat trafikte, sıkıştırmadan sürerken. Bozucan o arabayı bak demedi deme Madem debriyaj kullanmaktan hoşlanmıyorsun, al bir T4 Motor V40 Powershift R-Design bak keyfine... Hatta sana Cross Country olanı daha makul olur... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Dizel Manuel'in vitesinden ve PS nin vites geçişlerinden de memnunum.. Hatta geçen hafta bin küsür km kullandığım otm. Honda cıvıc dan bile memnun kalmıştım.. Artık bende otm. geçmek istiyorum.. ( galiba iyice yaşlandım, ama vitesle oynamadan kullanmakta bir başka güzel ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Bozucan o arabayı bak demedi deme Madem debriyaj kullanmaktan hoşlanmıyorsun, al bir T4 Motor V40 Powershift R-Design bak keyfine... Hatta sana Cross Country olanı daha makul olur... @Cem Boneval, 'i bu paklar: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 @Cem Boneval, 'i bu paklar: gazı bırakınca çıkıyor sanırım...şu pat pat pat seslerine bayılıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Dizel mi o...::):):)::):) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 galiba iyice yaşlandım, ama vitesle oynamadan kullanmakta bir başka güzel yaşlılıktan demeyelim abi ben kendi adıma rahatlık ve tembellik diyorum keşke TDCi PS olsaydı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 yaşlılıktan demeyelim abi ben kendi adıma rahatlık ve tembellik diyorum keşke TDCi PS olsaydı Olsaydı alacaktım hem eşimde kullanabilirdi..( artık otm. de de bahanem bu ..:)) Şaka birtarafa hiç yormuyor insanı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Olsaydı alacaktım hem eşimde kullanabilirdi..( artık otm. de de bahanem bu .. :) ) Şaka birtarafa hiç yormuyor insanı... olsaydı alabilirmiydim bilmiyorum ama son anda PS yerine dizel aldırdılar otomatiğin rahatlı bir başka Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 gazı bırakınca çıkıyor sanırım...şu pat pat pat seslerine bayılıyorum Anti-Lag dedikleri şey sanırım o tam da bilmiyorum.. Dizel mi o... : :) :) : :) :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 olsaydı alabilirmiydim bilmiyorum ama son anda PS yerine dizel aldırdılar otomatiğin rahatlı bir başka Otomatiği sevmedim gitti ya... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap