Faruk Çevik Oluşturma zamanı: Temmuz 5, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 5, 2013 (düzenlendi) Arkadaşlar bir kaç gündür yukarıda yazdığım aracın fiyat araştırmasını yapmaktayım.En son bir bayiden 50.500 tl fiyat aldım.sizce nasıl fiyat? Renk beyaz ve sedan. Temmuz 5, 2013 Faruk Çevik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Karoser ? Renk ? Başlık için özet yeterlidir soruları içerik bölümünde sormanız daha güzel olur. Kural 11 için Tıklayınız İyi Günler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 HB-sedan ? renk metalik -opak ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 (düzenlendi) Sedan - HB Metalik mi, değil mi? 55.500 mü 50.500'mü? Sedan, metalik ve 50.500 ise iyi... Pardon, tekrar olmuş! Temmuz 5, 2013 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Arkadaşlar bir kaç gündür yukarıda yazdığım aracın fiyat araştırmasını yapmaktayım.En son bir bayiden 50.500 tl fiyat aldım.sizce nasıl fiyat? Başlıkta yanlış yazılmış 50.500 tl olacak.Renk opak ve sedan Sanırım şimdi neden başlıklara dikkat edelim dediğimi anlamış oldunuz ? Düzenliyorum. Bu şekilde fiyat gayet iyi. Çok değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Faruk Çevik Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 arkadaşlar arac sedan aracın rengi ise beyaz. Sanırım şimdi neden başlıklara dikkat edelim dediğimi anlamış oldunuz ? Düzenliyorum. Bu şekilde fiyat gayet iyi. Çok değil admin ben seni gayet iyi anlıyorum.ben öğrenmeye açık bir insanın.sayenizde forumda yazmayı öğreniyorum.teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 ben style metalik artı 2 yıl garantili 49 a almıştım..1300 tl düşünce benim ki 47.700 e gelir..açık yazayım sizin ki bedava..sp bedavaya gelmiş gibi..hemde 2013 model.. sizin aracın dizelini bilader 58 e aldı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Bence de fiyat güzel alınabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Faruk Çevik Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2013 İyi tercih fena fiyat değil.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap