Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2013 Benimki yeni style paket 2013. Tavan lambaları sarı. Öndekinde iki tane tuş var arkadakinde yok. Seninkiler led olduğu için giriş çıkışları ve kabloları farklıdır büyük ihtimal. Ben kendi arabama göre anlattım. Ama yaptıysan hayırlı olsun abi fotoğraf görmek isteriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 özel bir renk olsaydı daha güzel olurdu bence şahsen gereksiz buldum.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Gül Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 ellerine sağlık ama normalde kapılar kapanınca kısık yansa daha iyi hani orjinalleri gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erol Döver Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Güzel olmuş eline sağlık.Tavana kadar gitmeden iç sigorta kutusundan alınamazmıydı diye düşündüm.Bir bilene sormak lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Çok güzel olmuş güle güle kullan. Style da teyp böyle mi yahu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Çok güzel olmuş güle güle kullan. Style da teyp böyle mi yahu? yenileri böyle abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kürşat Demirci Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Çok güzel olmuş güle güle kullan. Style da teyp böyle mi yahu? yenileri böyle abi. Bizdeki de böyle. 2012 Style. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Kaç inch ekran var bunlarda? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kürşat Demirci Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Kaç inch ekran var bunlarda? Kaç inç olduğunu bilmiyorum ama 3 satırlık bir lcd. Hatta bazı menülerde yazı karakteri nedeniyle 2,5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 ellerine sağlık ama normalde kapılar kapanınca kısık yansa daha iyi hani orjinalleri gibi O Kadar oynamaya değmez Güzel olmuş eline sağlık.Tavana kadar gitmeden iç sigorta kutusundan alınamazmıydı diye düşündüm.Bir bilene sormak lazım. Alınabilirdi abi. Ben bildiğim yoldan gitmek istedim. Sigorta taraflarından hiç bağlamadım. Kaç inch ekran var bunlarda? Abi inch hesaplamadımda. Trend'in teyp ekranından bi büyük, titaniumunkinden bir küçük Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Kemaloglu Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2013 Mükemmel deneyeceğim bende ama mavi led ışıkla:))) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Okan Çalışkan Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Emeğine bileğine sağlık. Çok hoş olmuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Şahinler Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Emeğine sağlık bende en kısa süre de uygulayacam bu sıstemı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap