Emre V. Oluşturma zamanı: Temmuz 8, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 8, 2013 Yaklaşık 2 ay öncesi kadar skoda favorit GLX aracını sattıkdan sonra tipo tempra uno tarız araçlara bakmaya meğillenmiştim.. Şuanda Citröen Saxo 1.4i Ocean modeli buldum.2000 model olup Benzinli , 150.000Km de araç..Aksesuar olarak fabrikasyon halde( stock ) Araç değerine 7.500 TLdenmekte.. Hem spor oluşu hem 4 kapı olup enjeksiyonlu olması beni cezbediyor ama LPG ve çelik jant masrafım olacak gibi duruyor.. Yedek parça olarak 106 tarzı araçla aynı diye duydum fakat parça fiyatı pahalımıdır ucuzmudur bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum... Veya şöyle soracak olursak o civarlarda önerebileceğiniz araçlar varmıdır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2013 Beğendiysen al gitsin Buda ncap'ı http://euroncap.com/tests/citroen_saxo_2000/70.aspx Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Zamanında sıfıra yakınını kiralama fırsatım olmuştu o vakitler memnun kalmıştım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Saxo hakkında bildiğim isminin ofsayt oluşu 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Saxo hakkında bildiğim isminin ofsayt oluşu kesinlikle katılıyorum ama genç arabası olarak güzel bence..Ama malesef bugun itibariyle satılmış araç..satılmamış olsaydı yarın biz Saxo sahibiydim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Saxo yerine 106 tercihimdir. Neden saxo istiyorsun ki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Alan Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Otoban faresi diye aldım manyak bi arkadaş bizimki biraz problemli çıktı sonra satmak zorunda kaldık zorla ama otomatik olanları çok tutuyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap