Ahmet A. Oluşturma zamanı: Temmuz 9, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 9, 2013 16 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 en çok yapmak istediğim fotoğraf gezisi hindistandan daha güzel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Hacit keske nereler oldugunu da yazsaydin. Ben biliyorum ama bilmeyenlere faydasi dokunur.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Ey gidi Karaaadenizzz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Hacit keske nereler oldugunu da yazsaydin. Ben biliyorum ama bilmeyenlere faydasi dokunur.. Oruç oruç yazamadım o kadarını. Adı üstünde Fotoğraf çekimi Gezi konusu değil.... Bilmeyenler gidip görsün 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Oruç oruç yazamadım o kadarını. Adı üstünde Fotoğraf çekimi Gezi konusu değil.... Bilmeyenler gidip görsün MC Atarlı Bu arada üstten 9. foto (dere kenarı) Terme'deki Ulusoy (Amazon) tesisleri mi? Değilse de oraya acayip benziyor.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 (düzenlendi) MC Atarlı Bu arada üstten 9. foto (dere kenarı) Terme'deki Ulusoy (Amazon) tesisleri mi? Değilse de oraya acayip benziyor.. aynen orası...Girişinde amazon heykeli bile vardı Temmuz 9, 2013 Ahmet A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Fotoğraflar çok güzel hafif dokunuş var mı çektiğin gibi mi koydun? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Fotoğraflar çok güzel hafif dokunuş var mı çektiğin gibi mi koydun? Dokunuşlar var ama aşırı değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Ahmet'im eline emeğine gezmene sağlık..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Faruk Çevik Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Hocam Doğu Karadeniz yazmışsınız ancak Amasya,Samsun,Ordu fotoğrafları da bol miktarda var Arada eski bir yapı var orasını ve kiliseyi çıkartamadım bilgilendirebilir misiniz.Ayrıca fotoğraflara kontrast ayarı yapılmış gibi.Doğallığı bozmadan güzel bir canlılık katmışsınız.Çok güzel bir çalışma olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 (düzenlendi) eski bir yapı var orasını ve kiliseyi çıkartamadım İlki Amasya II.Beyazıt Külliyesi, ikincisi Trabzon Ayasofya kilisesi Araya bir de Sümela manastırı sıkışmış.... Ağustos 2, 2013 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Faruk Çevik Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Gül fotoğrafının üstündeki yeri Sümela Manastırı'na gitmeme rağmen çıkartamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Avcu Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 (düzenlendi) Ekim 26, 2013 Coşkun Avcu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Avcu Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 (düzenlendi) Gül fotoğrafının üstündeki yeri Sümela Manastırı'na gitmeme rağmen çıkartamadım. Trabzon'da "Atatürk Köşkü" edit: yanlış fotoğrafı anladım..... Restorasyon sırasındakini kastetmişsiniz... Kasım 2, 2013 Coşkun Avcu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap