Yılmaz Tunç Oluşturma zamanı: Temmuz 9, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 9, 2013 Ford'tan dün aşağıdaki gibi sms aldım. Serviste gören duyan konuşan oldumu? Ford'unuza özel Navigasyon, Dvd Player, telefon kiti ve geri görüş kameralı multimedialar Ford Bayilerinde Kdv ve montaj dahil 1.355 TL'den başlayan fiyatlarlar.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Ford'tan dün aşağıdaki gibi sms aldım. Serviste gören duyan konuşan oldumu? Ford'unuza özel Navigasyon, Dvd Player, telefon kiti ve geri görüş kameralı multimedialar Ford Bayilerinde Kdv ve montaj dahil 1.355 TL'den başlayan fiyatlarlar.. Evet ben gördüm çin malı cihazlar işte piyasada bildiğimiz gördüğümüz. Onu getirmiş kendileri satıyolar. Şu tarz şeyler işte http://www.ebay.co.uk/itm/DVD-GPS-3G-INTERNET-Player-FORD-FOCUS-2012-DVB-T-Optional-/261072528642?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item3cc922a502 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Ford'tan dün aşağıdaki gibi sms aldım. Serviste gören duyan konuşan oldumu? Ford'unuza özel Navigasyon, Dvd Player, telefon kiti ve geri görüş kameralı multimedialar Ford Bayilerinde Kdv ve montaj dahil 1.355 TL'den başlayan fiyatlarlar.. Size özeldir belki Bana gelmedi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Evet ben gördüm çin malı cihazlar işte piyasada bildiğimiz gördüğümüz. Onu getirmiş kendileri satıyolar. Şu tarz şeyler işte http://www.ebay.co.uk/itm/DVD-GPS-3G-INTERNET-Player-FORD-FOCUS-2012-DVB-T-Optional-/261072528642?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item3cc922a5 Muhakkak çin menşeilidir. Fakat onlarda kalite kalite ayrılıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Şahin Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Banada gelmedi kullanan eden varda tavsiye ediyorsa değerlendirelim fiyat gayet uygun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Muhakkak çin menşeilidir. Fakat onlarda kalite kalite ayrılıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Bugün Antalya Otokoç'taydım, araçlardan birine monte etmişler ama aküsü bağlı olmadığı için çalışmıyordu. Temel olarak eğer bayide 1355 TL deniyorsa piyasada onu 1000 TL'ye bulmak mümkün demektir. Konu ile ilgili birkaç başlık var, bu cihazların diğerlerinden bir üstünlüğü olduğunu hiç düşünmüyorum, Çin işi seri üretim, iş görür mü görür, alitesi nasıldır, Çin işidir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Tan Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Ford'tan dün aşağıdaki gibi sms aldım. Serviste gören duyan konuşan oldumu? Ford'unuza özel Navigasyon, Dvd Player, telefon kiti ve geri görüş kameralı multimedialar Ford Bayilerinde Kdv ve montaj dahil 1.355 TL'den başlayan fiyatlarlar.. Yılmaz Abi, MyFordTouch yazılımı var mı, eğer Focus'um olursa orjinal Navigasyon almayı düşünüyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Polat Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Ford'tan dün aşağıdaki gibi sms aldım. Serviste gören duyan konuşan oldumu? Ford'unuza özel Navigasyon, Dvd Player, telefon kiti ve geri görüş kameralı multimedialar Ford Bayilerinde Kdv ve montaj dahil 1.355 TL'den başlayan fiyatlarlar.. Bana da mail olarak gelmiş. Focus 2,5 için de aynı fiyata bahsettiğiniz kampanya varmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Otm. Park çalışıyormu acaba? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2013 8 inç to Yılmaz Abi, MyFordTouch yazılımı var mı, eğer Focus'um olursa orjinal Navigasyon almayı düşünüyorum... Touch için beklemek lazım sanırım sene sonu gelecek. Bu bahsedilen Oem navigasyon. Alakası yok yani touch ile Otm. Park çalışıyormu acaba? Çalıştırma ihtimali yüksek Sitede taktıranlar yakında çalışacak demişlerdi Aynı marka olabilir cyclone galiba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Ş. Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 eğer takılan cihaz cyclone marka ise otomatik parkı çalıştırıyor bende iki ay önce taktırdım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
semih yılmaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Ben cyclone marka cihazı yetkili serviste 1900 tlye taktırdım birkaç ay önce.Dediğiniz mesaj bana da geldi keşke gelmeseydi, moralim bozuldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Cyclone taktıranlar keşke forumda bir paylaşı verse F3'ler burada http://www.focusclubtr.com/forum/140-ses-g%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC-sistemleri/ F2'ler burada http://www.focusclubtr.com/forum/134-ses-g%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC-sistemleri/ F1'ler burada http://www.focusclubtr.com/forum/146-ses-g%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC-sistemleri/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullah Eroğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 marka daiichi diye dandik bir marka:) gittim gördüm tavsiye etmem cyclone 1300 tl 6 taksitle montaj+geri görüş+tv dahil karelektornikten temin edilebilir... ayrıca wifi ve androidli modellerinide gördüm yani nete bağlayabilir androdidden uygulama indirilebilir iphone olanlar için bence çok güzel bi olanak bu wifi olayı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap