Cem Şahin Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 çok sagolun:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nezih Gökpınar Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Merhaba, aracım 2009 titanium x ve malumunuz aux girişi torpido gözünde. Belen abinin yaptığı şekilde ısıtma düğmesinin yanına alacak olursam; 1-Bir tarafı dişi diğer tarafı erkek kablo kullanıp erkek ucu girişe takıp arkadan dişi ucu mu uzatmalıyım yoksa 2-Oradaki aux giriş soketini iptal edip kabloyu uzatıp dişi jack girişine lehimleyip mi monta etmeliyim?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nezih Gökpınar Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Değerli forum üyeleri verdiğiniz cevaplar ve yaptığınız detaylı açıklamalar için minnettarım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Değerli forum üyeleri verdiğiniz cevaplar ve yaptığınız detaylı açıklamalar için minnettarım Karşılıklı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Özgüçlü Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 Bugün Aux giriş olayını hallettim. Ford servisten parçayı aldım 20TL saydılar 10TLye torpidoyu deldirip taktırdım. Sorunsuz çalışıyor. Tesisat ve malum 4lü soket hazırdı. Kolayca yapıldı. Bilginize Fotoğraflar 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap