Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Bizim sisler h11 mi Evet H11 55w 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Arka sisleri 1 kere bile açmadim ve açmamda asla sislere xenon takmayi dusunmuyorum karsidakinin gözünü alsin istemem. Osram nightbreakerlar halojen yine ayni ampulun beyazi gibi birşey. Montaji kolay olsa kendim takmak isterdim ama tampon söküluyor galiba Tamponu sökmeye gerek yok ne yaptın sen Adamlar radyatörleri bile tamponu sökmeden indiriyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Tamponu sökmeye gerek yok ne yaptın sen Adamlar radyatörleri bile tamponu sökmeden indiriyor. E nasıl peki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Farları söktükten sonra elini aşağıa doğru uzatarak sis farların arkadan ulaşabilirsin. Emin değilim ama bir ihtimalde sis farlarını önündeki nikelajlı plastiği söküp ordanda ulaşabilirsin. İkincisinden tam emin değilim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Farları söktükten sonra elini aşağıa doğru uzatarak sis farların arkadan ulaşabilirsin. Emin değilim ama bir ihtimalde sis farlarını önündeki nikelajlı plastiği söküp ordanda ulaşabilirsin. İkincisinden tam emin değilim. Bende ikincisi gibi tahmin etmistim. O nikelajda çek çikardir heralde sitede onlari değistiren çok vardi ama gormedim nasil yapildiginu yazan olmadi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 nightbreakerdan fazla beyazlık bekleme açık sarı derdim ben olsam. sis farının nikelajını sökmek birşey kazandırmaz sis farı arkadan tutturuluyor ya farı sökeceksin yada alttaki plastikleri. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 nightbreakerdan fazla beyazlık bekleme açık sarı derdim ben olsam. sis farının nikelajını sökmek birşey kazandırmaz sis farı arkadan tutturuluyor ya farı sökeceksin yada alttaki plastikleri. Değmez mi dersin ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Değmez mi dersin ? bence değmez. illa alacak olsam beyazını alırım. tabii ben hiç birini almam günde kaç kere gündüz selektör yapıyorum ki. ha sis için dersen olabilir ama ondada çok farklı birşey bekleme yine. punto ve mareada bi taraf NB bi taraf standart olarak fotolar vardı ama bulamadım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap