Volkan Çelebi Oluşturma zamanı: Temmuz 10, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 10, 2013 Merhabalar, Aracımda bu teknolojinin olup olmadığını test yapmadan öğrenmenin bir yolu var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 (düzenlendi) İlk aklıma gelen YB menüsüne girip sürücü yardımı kısmında şerit değiştirme ayarları var mı bakmak oldu... Bir de sinyal kolunda açma - kapama düğmesi olması lazım, sağdaki arka silecek düğmesinin muadili. Temmuz 10, 2013 Cem Boneval tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 (düzenlendi) alırken hangi pakete para verdiğinizi bilmeden mi aldınız? olmayan pakete para vermiş olmayın sonra !!! ** pardon Zürih miş ikamet, orada nasıl satılıyor bilmiyorum. paket ayrı mı yoksa paketin içinde olduğu modeller var mı, yoksa araç burada ve buradan mı alındı??? Temmuz 10, 2013 Mehmet Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Çelebi Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 alırken hangi pakete para verdiğinizi bilmeden mi aldınız? olmayan pakete para vermiş olmayın sonra !!! ** pardon Zürih miş ikamet, orada nasıl satılıyor bilmiyorum. paket ayrı mı yoksa paketin içinde olduğu modeller var mı, yoksa araç burada ve buradan mı alındı??? Aracım ikinci el. Almancam çok iyi olmadığı ve benim de pek deneyimli olmamam sebebi ile hala ne var ne yok çok hakim olamadım. Zaten tekrar sürücü kursu alacağım. 15 senelik şoförüm ama burada araba kullanmak beni stresse sokuyor. Çok çok dikkatli olmanız gerekiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Aracım ikinci el. Almancam çok iyi olmadığı ve benim de pek deneyimli olmamam sebebi ile hala ne var ne yok çok hakim olamadım. Zaten tekrar sürücü kursu alacağım. 15 senelik şoförüm ama burada araba kullanmak beni stresse sokuyor. Çok çok dikkatli olmanız gerekiyor. O zaman Almanca olsun: Bordcomputer --> Einstellungen --> Fahrerassistenz --> Fahrspurabweichung Bu arada Avrupa'da araba kullanmak Türkiye'ye göre çok daha kolaydır, sadece kurallara uymak yeter! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Çelebi Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Teşekkürler menü seçeneği için. Benim konsantrasyon ve dikkati toplama sorunum var. Buna birde kendine güvensizlik eklenince şehir içinde araba kullanırken Stress oluyorum. (tramwaylarda ayrı dert) biraz ders alıp pratik yapmak süper olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Çelebi Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Evet ama almanca kalması daha iyi şimdilik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Arık Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Merhabalar, Aracımda bu teknolojinin olup olmadığını test yapmadan öğrenmenin bir yolu var mı? Elbette en basit hali fotoğraftaki araç bilgisayarı ekranında sembolik araba resminin sağında ve solunda yoldaki şerit çizgileri örnekleyen kesik çizgiler olması gerekir. Şerit çizgiler algılanmadığı zaman gri renkte olur. Sistem şeritleri algıladığında yeşil, Uyarı olduğunda kırmızı (berberinde direksiyon titrer), müdahale olduğunda sarı renge döner. Yol bilgisayarından aktif pasif yapabilirsiniz. kumanda yeri de : sağ sol sinyal vermede kullandığımız direksiyonun sol taraındaki sinyal kolunun uç tepe kısmında ki butona basarak Kapalı-Uyarı-Müdahale seçenekleri görebiliyor olmamızdır. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
-1 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 yol bilgisayarını türkçeye çevirebiliyor olmanız lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Volkan Çelebi
Merhabalar,
Aracımda bu teknolojinin olup olmadığını test yapmadan öğrenmenin bir yolu var mı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 8 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap