Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2011 CD6000 kullanırken yapmış olduğum aux için 3.5 mm dişi jack,ayrıntılı olarak Ses&Görüntü Sistemleri başlığı altında Focus aux giriş kullanımı adlı konuda anlatmıştım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2011 Tavan monitörünü daha önce Usb multimedya cihazı bağlayacağım için takmıştım fakat şu andaki dvd-navigasyon cihazına bağlı olarak kullanıyorum.İnternet üzerinden 118 TL ye almıştm.Beslemesi kontağa bağlı,devamlı açık olarak durmuyor istek doğrultusunda kumandadan veya üzerindeki açma-kapama butonunda açılabiliyor.2 video görüntüsü girişi var istendiği takdirde geri vites kamerasına bağlanıp geri görüş olarak kullanılabiliyor.Geri vitese takıldığında kendiliğinden kamera moduna geçmesi için gerken kabloyu bu ekrana koymamışlar fakat ben içini açıp bu ucun aktif edildiğini gördüm (denedim çalışıyor) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2011 Geri vites sensörünü benim elimden gelir ben takabilirim işçilik parası da neymiş diyenlere yol göstermek isterim.Sensörlerin simetrik olması için gereken ölçüleri aldıktan sonra sensör kutusundan çıkan delik delme aparatı ile delikleri delip sensörleri yerleştirdikten sonra arkadaki kabloları kablo bağı yardımıyla oynamayacak şekilde sabitleyerek sağ arka tarafta topluyoruz.Ben de buraya kadar gelip ben bu kabloları araç içine nasıl sokacağım sorusunda takılı kaldım.bagaj içida sağ tarafta bulunan siyah döşemeyi kaldırdığınızda orada yuvarlak bir lastik conta göreceksiniz,o contaya kabloların geçeceği kadar bir delik açın ve kabloları geçirdikten sonra kablobub contadan çıkan kısmına alt ve üstten olmak üzere iki tarafa da silikon uygulayın.Sensörlerin bağlı olduğu ana üniteye elektrik kablosunu geri vites lambasından alabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2011 Gündür ledleri diye adlandırılan sislerin altına yapmış olduğum led uygulamasında şerit ledi önce sprey boya ile siyaha boyadım ve kuruduktan sonra ledlerin üzerindeki boyayı maket bıçağı ucuyla çıkardım,zaten maket bıçağını değdirdiğinizde hemen çıkıyor.Boya kuruduktan sonra üzerine şeffaf silikon sıkıp U şeklinde plastik bir parçayla fazla silikonu sıyırıp yine deterjanlı suya parmağımı batırıp silikona şekil verdim.Ledler direk kontağa bağlı olması lazım fakat ben parklara bağladım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2011 Tavan parlak siyah folyo kaplı,herhangi bir reklamcıya gidip bu işlemi 40-50 TL ye yaptırabilirsiniz.Herhangi bir zararı yok istenildiği taktirde sorunsuzca çıkartılabiliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2011 Elinize sağlık valla çok güzel olmuş. kısa süre içinde başlığınızı düzenleyeceğim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2011 Torpido içi led aydınlatma için yine şerit ledin sığacağı küçük kablo kanalı kullanabilirsiniz.Kablo kabalının bir tarafını kesip L şelkinde kalmasını sağlayın.Ledleri içine yapıştırıp kablo kanalını da torpido içine biraz çift taraflı bant biraz silikonla tutturabilirsiniz.Çift taraflı bant silikonun kuruması için gerekli olan zamanda ledleri sabit tutacak.Ledlere elektrik almak için torpidonun açılması gerekiyor.Bunu da FOCUS II başlığı altında focus torpidosu nasıl sökülür adlı konuda bulabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2011 Bu son resimdi,sadece ambiance aydınlatma fotorafı için havanın kararmasını bekledim şimdi gidip onun da resmini çekeceğim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2011 Diğer resimlerde düzenlendi...Teşekkür ederiz emeğiniz için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2011 Ambiance aydınlatmayla ilgili ayrıntıları daha önce vermiştim,şimdi sadece resim ekliyorum.Resimde göründüğü kadar aydınlık olmuyor,gece modunda çekildiği için bu kadar aydınlık görünüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2011 Diğer resimlerde düzenlendi...Teşekkür ederiz emeğiniz için Rica ederim,elimden geldiğince tecrübe ve bilgilerimi paylaşmaya çalıştım umarım faydalı olabilmişimdir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2011 Bu halde bile yeterince aydınlık bence...iyiymiş Tabiki yararlı tüm paylaşımlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 Arabamda olmamasına üzüldüğüm tek şey şu submarine light Ellerine sağlık, hepsi süper olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 Ellerine sağlık hepside çok güzel olmuş. Yalnız o rüzgarlıklar görüntüyü bozmuş gibi sanki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 Ellerine sağlık hepside çok güzel olmuş. Yalnız o rüzgarlıklar görüntüyü bozmuş gibi sanki. Teşekkür ederim,rüzgarlıkların takmamdaki esas neden yağmurda biraz camları açabilmek için,görüntüye de bir şeyler katacağını düşündüm,civic lerde güzel duruyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap