Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 Tampondaki siyah şeridi de sabah boyadan aldım,arka kısmın son hali bu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 Kullanım açısından faydası oluyrodur elbet. Ama bazı araçlara yakışırken bazılarına yakışmıyor bence. Bunlardan biride focus bana göre. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 Arka tamponda çok güzel olmuş. Bende ön sis farının üzerindeki kaşı boyatmayı düşünüyorum, sis farı taktırırken. Arkalarıda boyatsam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2011 Arka tamponda çok güzel olmuş. Bende ön sis farının üzerindeki kaşı boyatmayı düşünüyorum, sis farı taktırırken. Arkalarıda boyatsam Ön sis farının üstü collectionlarda boyalı,bence boyattırın,arkaları da boyattırın güzel duruyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa ÖZCAN Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2011 Çalışmalar Çok güzel olmuş.Emeğinize sağlık.Bende aracım iÇin submarine aydınlatma yapmak istiyorum.NAsıl yapabilim.Lambayı ve tesisatı nasıl yapabilirim.Bu konuda yardımcı olursanız Çok sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2011 Demiş arkadaş.. Tabi detay için beklemek gerek cevabı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 (düzenlendi) Ayrı bir başlık açmayayım burdan devamdedim; Bu gün Şaşmaza gittim aracımın Ön Tampom panjurunu Titanyum modellerinde bulunan Nikelajlı panjur ile değiştirdim. Gittiğim mağazada Titanyumlarda bulunan orjinal kolçakta satılıyor. Fiyatını sordum 413.00 Tl dediler. Ayrıca Titanyumlarda bulunan Sony Teyp de mevcut. 750,00 Tl. Almak isteyen arkadaşların dikkatine. Kasım 12, 2011 Mevlüt Aksoy tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Orjinal kolçak takılması için kople orta konsol değişiyor..Bunun fiyatı 413 tl miymiş.. iyi fiyat.. teypde uygun'a düşmüş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Yakup dükkanın adını ve adresini yazmadım, isteyen arkadaş olursa verebilirim. Ben ön panjuru Nikelajlı 70.00 Tl ye aldım. Satıcı arabayı görünce, abi Orjinal kolçak var fiyatı 413.00 tl dedi komple yalnız bu arkasında kapak ve küllük olanlar varya onlardan. Sony teybi rafta ben gördüm 5,6 tane vardı fiyatını sordum 750.00 Tl dedi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Hee Servis değil bunlar.. Belki çıkma felandır ? Sıfırmıydı ? Madem öyle üst kısmını titanium'a benzetmişler aynısı değil yani...Ben öyle anladım neyse alacak olanlar ulaşır teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Çıkma değil orjinal ambalajı iÇerisinde. Sıfır Malzeme 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Mevlüt bey hayırlı olsun kromajlı Focus II lerin ön tasarımları bence Focus III lerden güzel. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Yılmaz Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Ayrı bir başlık açmayayım burdan devamdedim; Bu gün Şaşmaza gittim aracımın Ön Tampom panjurunu Titanyum modellerinde bulunan Nikelajlı panjur ile değiştirdim. Gittiğim mağazada Titanyumlarda bulunan orjinal kolçakta satılıyor. Fiyatını sordum 413.00 Tl dediler. Ayrıca Titanyumlarda bulunan Sony Teyp de mevcut. 750,00 Tl. Almak isteyen arkadaşların dikkatine. Dükkanın ismini verebilir misiniz?Kolçak düşünüyorum da.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Dükkanın ismini verebilir misiniz?Kolçak düşünüyorum da.. Mete bey, Özel mesajla adresi gÖnderdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2011 Mevlüt bey hayırlı olsun kromajlı Focus II lerin ön tasarımları bence Focus III lerden güzel. Teşekkür ederim Tolga bey.Geçenlerde arka bagaj kapağını Nikelaj yaptım şimdi ön tarafı. Yavaş yavaş Aracı çakma Titanyum yapacam. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap