Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
mrb arkadaşlar.1 hafta önce aldığm focus ecoboost1 aracım motor arıza ışığı yanıyo.3 gün de 2 fefa servise götürdüm.araç hala serviste ve bana arızayı bulamadıklarını söylediler.kullanırken arının neden kaynaklandığını her sürücü fark edebilir.start stop çalışmıyor ve rampa da turbo devre dışı kalıyor.arac daha 500km de değiştirme talep ettim pek yanaşmıyorlar.ne yapmalıyım?
Soru
Menderes Çetin
mrb arkadaşlar.1 hafta önce aldığm focus ecoboost1 aracım motor arıza ışığı yanıyo.3 gün de 2 fefa servise götürdüm.araç hala serviste ve bana arızayı bulamadıklarını söylediler.kullanırken arının neden kaynaklandığını her sürücü fark edebilir.start stop çalışmıyor ve rampa da turbo devre dışı kalıyor.arac daha 500km de değiştirme talep ettim pek yanaşmıyorlar.ne yapmalıyım?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
7
4
4
3
Popular Days
Tem 12
29
Tem 13
6
Tem 14
2
Top Posters For This Question
Menderes Çetin 7 posts
Yakup Ç. A. 4 posts
Cem Boneval 4 posts
Çağlar Sertan KASIMOĞLU 3 posts
Popular Days
Tem 12 2013
29 posts
Tem 13 2013
6 posts
Tem 14 2013
2 posts
Popular Posts
Yakup Ç. A.
Öyle öyle tecrübe Yukarda zaten bilgiler mevcut.
S.Velid Demir
Geçmiş olsun. Yokuş çıkmıyor diye hemen turbo diye yorumlamak için daha erken. Bunun bir sürü sebebi olabilir. Sorun Sadece motorda da olmayabilir. Motoru etkileyen bir sürü etken var. Servise güvenm
Ümit Vaysaloğlu
Turbonun hortumunun cikmis olmasi problem. Fakat turbo sikayeti ile gelen bir aracin arizasinin turbo borusu oldugunu 3 gunde anlamak daha buyuk problem. Servisi kutlamak gerekir. Sorununuzun coz
Bu soruda 36 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap